• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jaramaz polomio nogu!

Autor mondo.rs

Odlični bek doživeo prelom potkolenice i predstoji mu višemesečna pauza. "Osvajanje Kupa opustilo igrače", kaže Dejan Milojević.

Za ekipu Mega Leksa je sezona u ABA ligi počela ozbiljnom povredom Radeta Zagorca, a njen regularni deo završio se takođe ozbiljnom povredom Ognjena Jaramaza!

Mladi reprezentativac Srbije, koji je u regionalnom takmičenju igrao 27 minuta po utakmici, u ponedeljak je u pobedi nad Metalcem (77:64) doživeo prelom potkolenice.

Tek će biti saopšteno koliko će morati da pauzira, ali jasno je da će se njegovo odsustvo sa parketa meriti u mesecima i da, samim tim, neće moći da pomogne drugovima u polufinalnoj plej-of seriji protiv Budućnosti, koja počinje 14. marta.

Pogledajte mučan snimak Jaramazove povrede.

Mega je nedavno ostala bez prvog centra Alfe Kabe, koji je povredio koleno, a od ranije je van stroja 18-godišnji bek Aleksandar Aranitović, nakon kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta kolena.

Centar Milenko Veljković propustio je utakmicu 26. kola, dok je Nikola Janković stegao zube, pošto je i njegov nastup bio pod znakom pitanja.

Trener Dejan Milojević nije mogao da bude zadovoljan posle meča protiv Valjevaca...

"Posle Aranitovića i Kabe, povređen nam je i treći nosilac igre. Praktično smo desetkovani pred plej-of i biće nam jako teško da se ozbiljnije suprotstavimo izuzetno kvalitetnoj ekipi Budućnosti", rekao je Milojević.

On je dao zanimljivo objašnjenje, otkud tolike povrede u poslednje vreme.

"Osvajanje Kupa je previše opustilo igrače i te povrede se događaju samo iz nedostatka koncentracije. Moramo što pre da zaboravimo taj Kup, da se spustimo na zemlju i nastavimo da igramo kao ranije. Ekipa je pokazala da se ne predaje i ja se nadam da će tako biti i u polufinalu ABA lige".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC