• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron: Nismo spremni za plej-of...

Autor mondo.rs

"Da je u pitanju tim mog malog sina - izgubićeš tu utakmicu jer gubiš lopte jer si nemaran", kazao je Lebron Džejms posle poraza od Memfisa.

Mnogo toga se desilo u Klivlendu u proteklih mesec dana.

Umesto dosadašnjeg trenera Dejvida Blata na mesto prvog trenera postavljen je Tajron Lu, što su mnogi protumačili kao želju Lebron Džejmsa, da bi klub na kraju otpustio i dugogodišnjeg centra Andersona Varežaoa i umesto njega u klub doveo Čeninga Fraja.

Trebalo je da to bude poslednji dodatak timu pred početak plej-ofa, a ostavljeno je i dovoljno prostora da Tajron Lu vidi na koji način će iskoristiti iskusnog trojkaša.

Međutim, poraz od praktično rezervne ekipe Memfis Grizlisa 106:103, i to u Ohaju, kao da je ponovo uzburkala "stare duhove" i ponovo su se u Kavsima zapitali - imamo li ekipu za naslov prvaka?

Upravo su to bile stvari o kojima su novinari želeli da pričaju sa Lebronom Džejmsom nakon 18. poraza u sezoni, uprkos kome su još uvek najdominantnija ekipa istočne konferencije, pre svega zbog odnosa ekipe u toj utakmici.

Nije se videla naročita želja...

"Mogu da slažem i da kažem da smo spremni da već sutra počnemo plej-of, ali nismo. Još uvek učimo i još uvek nam se dešavaju stvari koje nikako ne bismo smeli da dopustimo", iskren je bio "Kralj".

Kavalirsi su imali šansu za izjednačenje, ali je pokušaj Kajrija Irvinga završio na obruču, i bilo je premalo vremena da se isprave greške koje su napravili u toku utakmice.

"Imali smo previše izgubljenih lopti, iz naših 25 su dali čak 30 poena... Briga me je sa kim igramo, pa da je u pitanju tim mog malog sina - izgubićeš tu utakmicu jer gubiš lopte jer si nemaran", kazao je on.

"Rekorder" je bio Kajri Irving sa 7 izgubljenih lopti, ali i Metju Delavedova, Kevin Lav i sam Džejms su izgubili po četiri.

cavs - griz
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC