• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Poraz koji nas je trgao

Autor mondo.rs

Bivši igrač Partizana poručuje da je igra iz prethodnih pet mečeva recept za pobedu Panatinaikosa u Areni.

 Saša Pavlović Zvezda Panatinaikos najava Izvor: MONDO/M. Šolak
Izvor: MONDO/M. Šolak

Aleksandar Saša Pavlović i treću sezonu uzastopno igra protiv Zvezde. Doduše, za razliku od prethodnih godina, kada se crveno-belima suprotstavljao s Partizanom, sada nosi dres Panatinaikosa i stiže na jako važan meč Evrolige.

Nekadašnji NBA igrač i jedan od najiskusnijih u sastavu Aleksandra Đorđevića zna šta "zelene" očekuje u petak u Beogradu.

Kada to kaže, misli i na pune tribine, kao i na teren i ekipu u crveno-belom, koja je ove sezone pobedila u prvom međusobnom duelu ova dva tima.

"Pripremili smo dobro utakmicu. Zvezda je mnogo kvalitetan tim, u dobroj su formi, imaju dugačku rotaciju, ali mislim da smo i mi u uzlaznoj formi poslednjih 15-ak dana i ako budemo igrali kao nekoliko poslednjih utakmica mislim da ne bi trebalo da imamo problema", rekao je bivši igrač Partizana u četvrtak u Kombank areni, uoči treninga.

Posmatrajući rezultate i igru Panatinaikosa, čini se kao da je poraz od Zvezde u Atini trgao "zelene", koji su od onda u "osveženom" sastavu "vezali" i pet evroligaških pobeda.

"Taj meč jeste dosta uticao. Bio je mnogo težak poraz, mnogo bitna utakmica i ekipa je dobro reagovala na to, što je dobar znak. Od tada igramo sve bolje i bolje".

Upitan za atmosferu, rekao je da će svu pažnju usmeriti na teren i da se neće fokusirati na navijače, već na igru.

"Siguran sam da će biti fenomenalna atmosfera, daćemo sve od sebe i mislimo samo na košarku. Zvezda jeste protivnik, ali ulazim u ovaj meč kao i u svaku drugu utakmicu", objasnio je Pavlović.

Pogled na tabelu jasno nagoveštava da će u petak na Novom Beogradu biti odigran i potencijalni derbi za treće mesto u Grupi E.

"I mi i oni igramo dobru košarku ove sezone i bilo je za očekivati, pa zašto da ne bude tako? Ipak, jedna utakmica je u pitanju, daćemo sve od sebe da, kao što sam rekao, ostvarimo pobedu", rekao je Pavlović pre treninga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC