• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli: Inat, odbrana i navijači!

Autor mondo.rs

Igrači Zvezde o trijumfu nad Panatinaikosom...

 Crvena-zvezda-Panatinaikos-Top-16-izjave-igraca. Izvor: MN PRESS

"Korak ka plej-ofu!", poruka je košarkaša Zvezde posle pobede nad Panatinaikosom u Kombank areni.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić podvukao je, kao i u najavi utakmice, da se odbrana ispostavila presudnom i da su uspehom u tom segmentu crveno-beli uspešno priveli meč kraju.

"Odigrali smo koncentrisano i zbog toga smo uspeli. Kada se lomio rezultat kada su uspeli da izjednače, da nas stignu, ostali smo mirni i polako gradili igru poen po poen", dodao je Lazić.

Crveno-beli su pobedom nad Panatinaikosom ostvarili šesti trijumf u Top 16 fazi i izjednačili se sa "zelenima" na trećoj poziciji Grupe E, ali uz bolji međusobni skor.

"Pobeda je velika, najveća do sada, ali moramo već da se okrenemo narednom rivalu. Teška utakmica, teška za gledanje, ali bila je veoma bitna", rekao je Vasilije Micić novinarima.

"Činjenica je da smo dobili drugu četvrtinu, a da smo prvu odigrali loše i izgubili. Ipak, u drugom poluvremenu smo pokazali ono što nas krasi kroz Evroligu najviše, a to je inat i kada na to dodate navijače, njihovu podršku i dobru odbranu dođemo do preokreta. To je ono što smo mi pokazali danas, iako smo pred kraj ušli u neku nervozu, ali smo je prebrodili", dodao je plejmejker.

POVEZANE VIJESTI


Na pitanje novinara kakav je bio dogovor na poluvremenu, kada su crveno-beli gubili 28:31, Micić je rekao su igrači "samo želeli da pobede".

"Ništa... To je nešto što stoji u nama, što nosimo, taj inat i velika želja za pobedom. Pogledali smo se, shvatili smo da gubimo i da je utakmica važna... Imamo još 20 minuta da preokrenemo i da pobedimo. Pokazali smo izlaskom na parket u trećoj deonici želju i na kraju smo uspeli", kazao je Micić.

I Kvinsi Miler bio je prezadovoljan.

"Sjajan osećaj, igrali smo odlično, posebno u odbrani. Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku bili odlični i ostvarili veliki trijumf", poručio je Amerikanac.

Košarkaši Zvezde u sledećem kolu Top 16 faze gostuju u Unikahi 18. marta, a pre tog meča dočekuju Cedevitu, na početku "jadranskog" dorigravanja, koji su crveno-beli večeras isticali kao apsolutni prioritet.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC