• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

H1N1 odlaže utakmice u Srbiji!

Utakmica Radnički-Metalac odložena zbog novog gripa.

 H1N1 odlaže utakmice u Srbiji!  Izvor: MONDO

Utakmica između beogradske ekipe Radnički Basket i valjevskog Metalca odložena je zbog novog gripa, odlučeno je na sastanku Direktorijuma Košarkaške lige Srbije (KLS).

Kako je objavljeno na sajtu KLS, odluku o novom terminu odigravanja utakmice sedmog kola donijeće komesar lige, a i drugi klubovi imaju pravo odlaganja mečeva ukoliko neko od igrača oboli od virusa novog gripa A H1N1.

Kapiten Metalca Dejan Beljić nalazi se na bolničkom liječenju od subote, 7. novembra i kod njega je potvrđeno prisustvo virusa novog gripa zbog čega je odložena utakmica Balkanske lige Rilski-Metalac u Samokovu u Bugarskoj.

Pored Beljića, povišenu temperaturu i lakše tegobe proteklih dana imalo je još pet prvotimaca Metalca, pa ekipa dva dana nije trenirala, a treninzi su potom održavani u nekompletnom sastavu.

Direktorijum KLS je takođe odlučio da se takmičenje nastavlja prema ranije utvrđenom kalendaru bez obzira na to što je u Srbiji proglašena epidemija, ali da će se poštovati odluke gradskih samouprava o mogućim zabranama javnih okupljanja.

Inače, Metalac je do kraja sezone angažovao beka šutera Vladimira Panića (28), koji se već bio dogovorio sa Mašincem iz Kraljeva, ali je ipak odlučio da poslije osam godina zaigra u matičnom klubu.

Na korak do povratka u Metalac je i plejmejker Vladimir Mišković (32), nekadašnji kapiten ekipe, koji je igrao za nekoliko domaćih i stranih klubova, a prošlu sezonu završio je u beogradskoj Vizuri.

Za predsjednika Udruženja klubova KLS je izabran Zoran Biorac, predstavnik Borca iz Čačka.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC