• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragićević: Mega dolazi da nas iznenadi

Autor mondo.rs

Košarkaš Budućnosti kaže da njegov tim ne beži od uloge favorita u meču polufinala plej-ofa ABA lige, ali da to treba i da dokažu na terenu i da ih čeka težak zadatak

Polufinalna serija plej-ofa ABA lige startuje u ponedeljak uveče. U Podgorici će je otvoriti prva ekipa posle regularnog dela lige, Budućnost, i Mega Leks, koji je zauzeo četvrto mesto.

Tim Luke Pavićevića slovi za favorita u tom duelu, ali bez obzira na to imaju veliki respekt za mladu ekipu Mega Leksa.

Podgoričani su dobili oba duela odigrana ove sezone u regionalnom takmičenju (71:56 u "Morači" u trećem kolu, a zatim nešto teže u Sremskoj Mitrovici krajem decembra 83:81), ali je od tada tim Dejana Milojevića napredovao i zabeležio uspeh, uključujući i osvajanje Kupa Radivoja Koraća, prvog trofeja u istoriji.

Tadija Dragićević svestan je da će Budućnost morati da odigra na najvišem nivou protiv Mege.

"Mega Leks je veoma dobar tim, u odličnoj formi. Osvojili su i nacionalni Kup, prvi trofej u istoriji i tako podigli samopouzdanje. Trener Dejan Milojević uradio je odličan posao u prethodne tri godine i napravio odličan sistem. To je mlad i talentovan sastav", izjavio je Dragićević za sajt ABA lige.

On smatra da Budućnost mora da potvrdi prvo mesto osvojeno u ligaškom delu.

"Ne bežimo od uloge favorita, ali moramo to da potvrdimo i na terenu. Mega Leks nema šta da izgubi i dolazi u Podgoricu sa željom da nas iznenadi. Iskustvo pokazuje da su to najteže utakmice jer svi unapred očekuju da pobedimo. Pozivam navijače da ispune dvoranu do poslednjeg mesta i pomognu nam da dobijemo meč", istakao je igrač Budućnosti, koji je dobio najviše glasova trenera ABA lige u izboru za najbolju petorku ligaškog dela sezone.

Dragićević je istakao da Budućnost želi da osvoji šampionski prsten ABA lige ove sezone, ali da idu korak po korak i da su sada isključivo koncentrisani na meč protiv Mege.

Tadija
Izvor: YouTube

Duel u Morači igra se u ponedeljak od 20 časova, drugi meč polufinalne serije zakazan je za subotu, 19. mart, a eventualna treća utakmica, opet u Podgorici, u periodu od 26. do 28. marta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC