• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović: Cedevita? Neće biti nimalo lako...

Autor mondo.rs

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde kaže da su njegovi saigrači i on potpuno koncentrisani na meč sa Cedevitom, ali da se radi o odličnoj ekipi. Kao i trener Radonjić - pozvao je navijače.

 Marko Simonović pred meč Zvezda - Cedevita Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde u utorak (18.45) u hali "Aleksandar Nikolić" počinju svoju polufinalnu seriju sa Cedevitom, a da bi došli do željenog finala i meča sa ekipom Budućnosti ili Mega Leksa, biće im potrebna pomoć navijača, koje je pozvao trener Dejan Radonjić.

Sa Zagrepčanima su se ove sezone sastajali već tri puta, a jedinu pobedu su ostvarili u evroligaškom duelu, dok je Cedevita bila bolja u oba susreta u okviru ABA lige. Uprkos tome crveno-beli su uspeli da završe ispred njih na tabeli jadranske lige, pa tako u ovoj plej-of seriji imaju i prednost domaćeg terena,

Optimizam raste posle pobede nad Panatinaikosom u Evroligi.

"ABA liga je za nas prioritet i sada počinje borba za trofej. Neće biti lako u polufinalu protiv Cedevite, naročito u prvoj utakmici, pošto smo imali samo tri dana da se pripremimo", počeo je Simonović...

"Moramo da budemo maksimalno "unutra", mislim da i jesmo. malo smo u svlačionici proslavili pobedu u Evroligi, ali čim smo izašli iz hale počeli smo da razmišljamo o toj utakmici jer nam je to jako bitno", kazao je Marko Simonović u razgovoru za sajt ABA lige.

Kakvi su njegovi utisci iz ove sezone?

"Mislim da je bila dobra sezona iza nas, da smo napravili dobar rezultat. Imali smo malo slabije izdanje u Kupu, ali sasvim normalno velika potrošnja, mnogo putovanja, mnogo teških utakmica, pa je bilo i za očekivati. Pravimo sjajne rezultate u Evroligi i čestitke stižu sa svih strana".

Za ekipu Cedevite ima veliko poštovanje.

"Cedevita je sjajna ekipa imaju dobrog igrača, iskusni su, na svakoj poziciji su popunjeni sa dva igrača, imaju MVP-a regularnog dela ABA lige, mislim da neće biti nimalo lako. Pozvao bih navijače da dođu jer nam stvarno pomažu mnogo", poručio je Marko Simonović.

Polufinalne serije plej-ofa ABA lige se igraju po sistemu 1-1-1, a o satnici ovih duela možete više pročitati u ovoj vesti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC