• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Zvezda konačno kompletna

Možda ne do kraja uigrana i sto odsto spremna, ali Crvena zvezda će na subotnjoj utakmici sa Širokim prvi put ove sezone nastupiti u najjačem sastavu!

 NLB: Zvezda konačno kompletna  Izvor: MONDO

Renomirani klub se poslije šest kola NLB lige nalazi na diobi posljednjeg mjesta, sa samo jednom pobjedom. Zato niko i ne pomišlja na novi kiks pred svojim navijačima.

"Utakmica je izuzetno značajna, prije svega zbog lošeg skora koji imamo. Ove nedelje su se dogodile neke dobre stvari za našu ekipu. Bjelica i Kešelj ponovo treniraju, osetili su teren na utakmici sa Spartakom. Oporavio se i Radivojević, pa ćemo se Širokom suprotstaviti u najjačem sastavu. Veoma mi je bitno što vidim veliku želju kod igrača", rekao je trener Aco Petrović.

Iskusni stručnjak svjestan je da vrh tabele nije toliko daleko, pošto četvrtoplasirana Budućnost ima samo dvije pobjede više. Isti skor ima i Široki, poslije tri uzastopna uspjeha.

"Vezali su tri pobjede, imaju dosta igrača koji su prošli kroz Zadar i američkog plejmejkera Mejsona, koji je 'motor' tima. Liga je izjednačena i imamo šansu da popravimo plasman".

Na Malom Kalemegdanu se prethodnih dana naporno treniralo, ali bilo je i sastanaka.

"Obavio sam razgovore sa igračima, rekao šta se od njih očekuje, a šta su uradili. Bili su samokritični. Vjerujem da ćemo povratiti samopouzdanje i popraviti rezultate", zaključio je Petrović.

Što se tiče Kimani Frenda, centar sa Jamajke dolazi na treninge, ali i dalje nije fizički spreman. Pošto ne može da pomogne ekipi, potpis ugovora u ovom trenutku nije realna opcija.

PAROVI SEDMOG KOLA (subota):

Bosna - Cibona (17.00)
Hemofarm - FMP Železnik (18.00, TV Vojvodine)
Crvena zvezda - Široki (19.00)
Zadar - Helios (19.00)
Olimpija - Radnički (19.30)
Zagreb - Cedevita (20.00)

NEDELJA (19.15, TV CG):

Budućnost - Partizan

TABELA: Cibona 6-0, Zagreb 5-1, Olimpija 4-2, Partizan (-1) 3-2, Budućnost, Zadar, Široki, Cedevita i Radnički po 3-3, FMP Železnik (-1) 2-3, Hemofarm i Helios po 2-4, Crvena zvezda i Bosna po 1-5.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC