• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjićevo HVALA navijačima: Pionir "progovorio"

Autor mondo.rs

Trener Zvezde apostrofirao podršku koju je njegov tim dobio u prvoj utakmici polufinala plej-ofa.

 Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić: Hvala navijačima Izvor: MN PRESS

Navijači Crvene zvezde napravili su u utorak evroligaški ambijent, u kojem je njihov tim ostvario jednu od najvažnijih pobeda ove sezone.

O buci pune dvorane i vetru u leđa koji je gurao crveno-bele ka trijumfu govorili su skoro svi igrači Zvezde, kao i njihov trener Dejan Radonjić, koji je i dan kasnije u razgovoru za MONDO naglasio:

"Mislim da je to bila najbolja atmosfera na našim ligaškim utakmicama ove sezone. Ambijent je zaista bio za pamćenje, ostvarena je jako važna pobeda i zahvaljujem im još jednom što su prepoznali momenat, čuli naš apel, reagovali i došli da nas podrže. Dali su nam ogromnu energiju", rekao je trener Zvezde.

Dok je koristio jedino slobodno popodne u narednih nekoliko dana, šef struke crveno-belih komentarisao je i stanje ekipe posle još jednog iscrpljujućeg meča.

"Ritam je težak i naporan, što je već dobro poznato i što više i nije potrebno naglašavati. Poznato je koje utakmice su za nama, kakvi izazovi su pred nama i dajemo sve od sebe da ekipa u što boljem stanju dočeka naredni meč".

Konkretno upitan za stanje Tarensa Kinzija, koji je pao na levi kuk, dok je desni povredio protiv Panatinaikosa, trener Zvezde rekao je da još nema konkretnu informaciju o stanju Amerikanca.

"Čekamo večerašnji trening, na kojem ću imati konkretniju sliku i o njegovom stanju, kao i o stanju ostalih igrača. I dalje se nadam da je u redu", dodao je Radonjić, ponovivši poruku poslatu i sa konferencije.

Navijači Zvezde protiv Cedevite
Izvor: MN PRESS

U narednih nedelju dana, Zvezda će odigrati još tri važna meča, na gostovanjima Unikahi, Cedeviti i Lokomotivi Kubanj.

"Čeka nas protivnik koji je posle sjajnog početka Evrolige i ulaska u Top 16 ušao u seriju poraza, zbog problema sa povredama, ali je ponovo u dobrom statusu, ponovo su u boljem ambijentu posle pobede nad Cedevitom u Zagrebu. Vratili su im se igrači koji su bili van tima i svesni smo činjenice koliko nas čeka važan meč u Malagi, uz sva naša opterećenja koje donosi teška borba na dva fronta"

Da li Zvezda putuje u Španiju sa gostovanjem Cedeviti kao prioritetnijim ciljem?

"Ne, igraćemo meč po meč, kao i uvek što igramo i u skladu sa našim uobičajenim pristupom.  Nema daljih razmišljanja od sledeće utakmice, ka kojoj smo usmerili sav svoj fokus", dodao je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC