• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neredi u Malagi: Delije napale ugostitelja?

Autor mondo.rs

Španski mediji pišu da su trojica navijača Crvene zvezde uhapšena posle napada na vlasnika bara "Eskita de Uelva".

Gostovanje velikog broja navijača Crvene zvezde u Malagi, gde su u petak uveče košarkaši ostvarili veoma važnu pobedu u borbi za četvrtfinale Evrolige, nije prošlo mirno, pišu španski mediji".

"Diario sur" iz Malage objavio je da su trojica Delija uhapšeni posle incidenta koji su izazvali u jednom ugostiteljskom objektu, prenose "Večernje novosti".

Prema pisanju ovog lista, incident se dogodio u petak posle podne, uoči utakmice sa Malagom, kada su uhapšeni napali vlasnika bara "Eskita de Uelva"! Pošto je došlo do obračuna, prema pisanju lokalnog dnevnika, vlasnikov brat završio je u bolnici sa bolovima u vratu i leđima.

"Došli su ulicom pevajući kao ludi. Jedan od njih pružio mi je ruku, ja sam uzvratio iz vaspitanja. Tada me je udario u oko! Bez reči", ispričao je vlasnik bara iz ulice Aurora, kojem je u pomoć pritekao brat.

"Bilo ih je 60-70. Želeli su da unište bar. Policija je brzo reagovala, a epilog su trojica privedenih navijača Crvene zvezde", dodao je.

Gosti su na početku utakmice stajali iza klupe Crvene zvezde, iako nisu imali karte za taj sektor, pa je moralo da reaguje obezbeđenje. Unikaha se zbog neprijatnih scena u dvorani izvinila svojim pristalicama, pišu "Novosti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC