• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: Bez potcenjivanja Darušafake

Autor mondo.rs

Bek Crvene zvezde odložio priču o CSKA, Laboralu i drugim potencijalnim rivalima u četvrtfinalu Evrolige.

 Lazić: Bez potcenjivanja Darušafake Izvor: MN PRESS

Košarkašima Crvene zvezde priređen je šampionski doček po povratku sa vezanih gostovanja Unikahi, Cedeviti i Lokomotivi Kubanj, na kojima je ostvaren jedan veliki cilj za ovu sezonu - plasman u finale ABA lige, praktično i povratak u Evroligu predstojeće jeseni - dok je drugi nadohvat ruke.

Zvezdi je u preostala dva kola Top 16 faze potrebna jedna pobeda za prvo četvrtfinale Evrolige u istoriji kluba, a šansu da završi posao imaće u četvrtak protiv Darušafake pred svojim navijačima.

"Ne razmišljamo da li ćemo se u četvrtfinalu sastati sa CSKA ili sa Laboralom, nego samo kako da se najbolje spremimo za Darušafaku. Želimo tu pobedu i plasman u Top 8, a sa kim bismo posle igrali, to je sada najmanje bitno", rekao je Branko Lazić za "Sportski žurnal".

Borbeni bek, kapiten tima u odsustvu Luke Mitrovića (čiji povratak je sasvim blizu), podseća na prvi "krug" takmičenja, kada je Zvezda otputovala u Istanbul da nastavi seriju od tri pobede, a onda izgubila od Darušafake 69:66.

"Nisu više konkurenti za prolaz, ali imaju sjajan tim. U prethodnom kolu su imali dobijenu utakmicu protiv Panatinaikosa. Dovoljno je pročitati imena igrača koje imaju u svom sastavu".

Zvezda čak i u slučaju poraza od Darušafake i Cedevite može u četvrtfinale, pod uslovom da Efes izgubi od Fenerbahčea u gostima ili Panatinaikosa na svom parketu.

Naravno, u crveno-belom taboru žele da među osam najboljih timova na kontinentu uđu onako kako su došli do skora 7-5 u Top 16 fazi. U velikom stilu!

Potencijalni meč odluke igra se u četvrtak od 20.00 u Kombank areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC