• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Mnogo igrača ispod svakog nivoa...

Autor mondo.rs

"Evidentno je bilo i sad sam još sigurniji da se to dogodilo. Probali smo sve da se izgleda drugačije večeras, ali...", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Darušafake u Beogradu.

 Dejan Radonjić poslije poraza Zvezde od Darušafake Izvor: MN PRESS

"Čestitke Darušafaki na potpuno zasluženoj pobedi", počeo je izlaganje trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle tek trećeg poraza u Evroligi kod kuće ove sezone, ali poraza koji je – ako izuzmemo učinke drugih klubova – doveo crveno-bele pod moranje da pobede Cedevitu u poslednjem kolu u Zagrebu.

Osim, ukoliko u petak uveče Fenerbahče kod kuće nadigra Anadolu Efes.

Crvena zvezda – Darušafaka 61:80, pred nešto više od 18.000 navijača u "Areni", koji su došli na proslavu istorijskog plasmana u Top 8, a otišli kući razočarani (neki i pre vremena), jer su odgledali jedno od najlošijih izdanja srpskog šampiona ove sezone.

Radonjić je na konferenciji za štamu govorio dugo u uvodnoj reči i potom su mu bila postavljena samo dva pitanja, pa ćemo utiske iz pres sale "Kombank arene" preneti baš tako – integralno.

"Bili su bolji od nas večeras, mi smo krenuli u meč dobro, s dobrom motivacijom, s dobrim stvarima i u odbrani i u napadu, ali nismo valorizovali sve to i ekipa Darušafake je dobrom igrom držala dobar ritam čak i kroz taj neki period kada smo mi možda mogli da napravimo prednost, a to nismo iskoristili..."

"Tada je kvalitet njihove igre naslućivao na to da će nastaviti tako da igraju do kraja i tako je bilo..."

"Pokušavali smo da se podignemo i u oba pravca da odigramo kako treba, sticali smo prednost, ali i brzo padali, gubili lopte, što bi moglo da 'padne' pod neiskustvo, jer je Darušafaka sve vreme igrala jako dobru odbranu, ali i mi smo radili loše stvari koje nisu bile samo plod dobre odbrane, zbog kojih su oni dolazili do poseda i pogađali".

"Ostaje nam da se okrenemo Cedeviti i da probamo da odigramo dobar meč tamo".

"Za ono što sam pričao pred meč sa Darušafakom, bio sam u pravu. Rekao sam da je taj period koji smo imali, s puno utakmica i putovanja, ostavio ekipu bez treninga i ostvavio traga na igračima. Do Cedevite ćemo pokušati malo da se dignemo i da budemo na nekom nivou na kom smo bili uglavnom ove sezone, a Evroligu smo do sada odigrali sjajno. Večeras je bilo loše i zato idemo da se spremimo da pokušamo da pobedimo Cedevitu tamo".

"Hvala navijačima na podršci", rekao je Radonjić, koji je tada bio upitan da prokomentariše činjenicu da je možda samo Nemanja Dangubić bio na visini zadatka večeras, kao i kako je došlo do toga da Darušafaka napravi seriju 4:23 i prelomi meč.

"Svi su bili u ovom procesu koji je bio za nama, ostavilo je to traga na čitav tim, ne samo na jednog ili dva igrača... Zato sam ukazivao na oprez pred meč".

"Evidentno je bilo i sad sam još sigurniji da se to dogodilo. Probali smo sve da se izgleda drugačije večeras, to je dovelo do toga da imamo jako malo raspoloženih igrača, a mnogo više onih koji su igrali ispod svakog nivoa do sada, pa možda i gore od toga".

"Generalno, kada je Darušafaka sticala prednost, mi smo pravili najviše grešaka i tu smo im pomogli, uz ogromno iskustvo koje imaju dobili su dodatnu stabilnost da kontrolišu rezultat. Izgubljene lopte, promašeni penali, koš i slobodno bacanje... Oni su tada 'uzeli' meč a mi ispali...", završio je Radonjić jedno od kraćih izlaganja ove sezone posle evroligaških iskušenja u Beogradu i Vršcu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC