• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maratonski sastanak u svlačionici Crvene zvezde...

Autor mondo.rs

Košarkaši Zvezde pogledali su se u oči posle utakmice protiv Darušafake i ostali sat vremena u svlačionici.

 Sastanak u svlačionici KK Crvena zvezda trajao sat vremena  Izvor: MN PRESS

Više od 60 minuta novinari su čekali izjave košarkaša Zvezde posle poraza od Darušafake, dok su u međuvremenu ka izlazu prošli i igrači Darušafake i sudije.

Kad je trener crveno-belih Dejan Radonjić otišao na konferenciju za novinare, kroz vrata ka službenom delu prošao je i predsednik kluba Nebojša Čović. Igrači su u međuvremenu razgovarali i krenuli kućama tek posle 23 časa...

Nakon najdužeg ovosezonskog sastanka posle utakmice, košarkaši su izašli u grupi, a pred kamere i diktafone stali su Marko Simonović i Vasilije Micić.

"Mi ,igrači ostali smo malo duže ostali, Dejo se obratio posle kratko i mi smo posle toga ostali sami u svlačionici. Tužni smo, naravno, ali svesni smo da možemo da pobedimo u Zagrebu i da idemo na pobedu".

Na pitanje da li je i predsednik kluba ulazio u svlačionicu, Simonović je iznenađeno odgovorio da nije ni znao da je Čović dolazio u taj deo hale posle meča.

"Iskreno, nisam ga ni video. Gde je ušao? U našu svlačionicu nije niko ulazio", rekao je Simonović, pa bez potpitanja dodao:

"Ljudi, nema šta, ne treba sad da bijemo glavu. Imamo super rezultat, idemo dalje. Nadam se da ćemo proći i da ćemo dobiti. Videćemo".

Šta je Radonjić rekao ekipi?

"Rekao je da smo bili u grču, da nismo igrali kako znamo, ali da i on veruje da možemo da ovo iznesemo. Svi smo zajedno u tome i verujemo. Nije ovo priča za vas, ali stvarno verujemo. Nadam se i da će i navijači naći put da dođu u Zagreb i da nas bodre, fenomenalni su, zaista", rekao je Simonović.

Zvezda je pred "do or die" utakmicom na istom parketu na kojem je nedavno već obezbedila učešće u Evroligi za sezonu 2016/17. Osim ukoliko Fenerbahče obavi posao umesto nje...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC