• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tukli se igrači, sudije, policija...

Opšta tuča izbila je nakon završetka utakmice ruskog košarkaškog šampionata u kojoj je Lokomotiva u Krasonodaru pobjedila Dinamo (94:91)...

 Tukli se igrači, sudije, policija... Izvor: MONDO

Nije lako biti košarkaški sudije, a posebno ako se tim poslom bavite u Rusiji. Pored toga što arbitri moraju da imaju pravila igre u malom prstu, preporučuje se i poznavanje borilačkih vještina...

Opšta tuča izbila je nakon završetka utakmice ruskog košarkaškog šampionata u kojoj je Lokomotiva u Krasonodaru pobjedila Dinamo (94:91) poslije dva produžetka.

Ovaj put akteri u "fajtu" nisu bili samo igrači dva tima, već i sudije...

Nezadovoljni suđenjem, Moskovljani su po završetku utakmice nasrnuli na sudije, što se pretvorilo u opštu tuču sa djeliocima pravde, a umješali su se i domaći igrači.

Pesničenje po terenu prestalo je tek kada su reagovali organi reda.

"Nikada nisam video ovakvu utakmicu u svom životu. Čak ni svojevremeno dok sam bio igrač u eri Sovjetskog saveza u Tbilisiju se nisu dešavale ovakve krađe od strane sudija. Da sam ja kojim slučajem bio među igračima na terenu i ja bih uradio isto. Jedina stvar koju bih promjenio je da bih tuču započeo mnogo ranije. Potpuno je jasno da moji igrači nisu mogli da sakriju svoje emocije", rekao je Sergej Bazarevič, trener gostujuće ekipe.

Dinamo se zvanično žalio Košarkaškom savezu Rusije, naglasivši da su oni prvi napadnuti i da su bili primorani da se brane. Međutim, s obzirom da je cijeli slučaj ispitala i policija Krasnodara, Moskovljani su označeni kao glavni krivci.

Utakmica je registrovana rezultatom 94:91, igrač Dinamo Sergej Monija zbog kazne će propustiti jedan meč, dok Lokomotiva ispašta zbog propusta u organizaciji, pa neće moći da igra jednu utakmicu na svom parketu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC