• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo za MONDO: U Beograd po emocije

Autor mondo.rs

Navijači Zvezde dočekali su da u Srbiji vide Miloša Teodosića. On je dočekao da zaigra pred njima. "I ova utakmica je morala da se desi", kaže Teo za naš portal.

 Miloš Teodosić za MONDO, CSKA, KK Crvena zvezda Izvor: MN Press/Montaža

Žreb Evrolige i deobe u Top 16 fazi godinama su delili CSKA i Zvezdu, ostavljajući navijače crveno-belih bez prilike da uživo vide kako Miloš Teodosić vodi "armiju".

Sve do ove nedelje.

Pobedom Bamberga nad Laboral Kućom u Nemačkoj, određeno je da će Teo sredinom aprila prvi put zaigrati pred Delijama u najjaćem takmičenju - i to u borbi za plasman na Fajnal-for.

Potvrdu dolaska u Beograd, pred pune tribine Kombank arene, predvodnik "armejaca" dobio je na putu ka Atini, gde je protekle noći sleteo na utakmicu protiv Olimpijakosa.

U izjavi za MONDO, na dan meča u Pireju, Teodosić je komentarisao epilog Top 16 faze i svoju dočekanu šansu da nastupi pred navijačima Zvezde.

"Radujem se dolasku u Beograd i igranju u sjajnoj atmosferi koju prave Zvezdini navijači. Zvezda je ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt i maksimalan pristup. Nadam se da će publika u Moskvi i Beogradu moći da uživa u odličnoj košarci", poručio je Teo.

Nema dileme da će mu u Areni biti priređen poseban doček...

"Mene lično očekuje mnogo emocija, ali je i ova utakmica morala da se desi jednom u karijeri", dodao je Tedosić, koji će nastupiti pred navijačima Zvezde posle skoro decenije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC