• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lov na Delije u Zagrebu!

Autor mondo.rs

Hrvatski mediji izveštavaju da su navijači Crvene zvezde doputovali na duel sa Cedevitom. Navodno je uhapšeno nekoliko desetina njih.

 Uzbuna u Zagrebu, stigli navijači Crvene zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Cedevite od 19 časova u Zagrebu igraju utakmicu poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige.

Taj duel nema takmičarski značaj, pošto su crveno-beli ranije obezbedili mesto među osam najboljih timova Evrope, dok Zagrepčani nemaju ni teoretsku šansu za to.

Bez obzira na sve to, navijači Crvene zvezde su, po pisanju hrvatskih medija, ipak stigli u Zagreb, a u toku su incidenti.

Delije su, navodno, povukle kočnicu u vozu blizu Ciboninog tornja i razbežale se, kako bi izbegle pratnju policije koja ih je čekala na stanici. Na terenu je, piše portal Indeks, desetak marica, a organi reda nalaze se u potrazi za navijačima beogradskog kluba.

Pozivajući se na izvore u policiji, "Jutarnji list" je objavio da je "uhapšeno nekoliko desetina navijača Zvezde", kod kojih je "pronađena veća količina pirotehničkih sredstava".

Podsetimo, iz Cedevite su saopštili da je Crvena zvezda Telekom tražila samo 15 ulaznica za svoje navijače i najavili da će oni koji dođu na utakmicu, morati da budu bez klupskih obeležja.

Tenzija oko ove utakmice podigla se najavom hrvatskog kluba da će prihod od ulaznica ići za obnovu vodotornja u Vukovaru, zbog čega je predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, prijavio Zagrepčane Evroligi.

Poznato je da Cedevita nema "vatrene navijače", ali bi u celu "frku" mogli da se uključe Bed Blu Bojsi, navijači Dinama, koji su nedavno imali bliski susret sa Delijama u Atini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC