• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bele i u Moskvi pitaju za Makabi i Efes

Autor mondo.rs

Na dan kada je nagovešteno da "Ponos Izraela" hoće i trećeg igrača Zvezde, Dejan Radonjić govorio je o uticaju tih glasina na ekipu.

 Dejan Radonjić o glasinama da Jović ide u Izrael Izvor: MN PRESS

I u utorak, nekoliko sati pre početka Top 8 faze, specijalizovani košarkaški portali i uobičajeno pouzdani izvori otkrili su još jedan nagoveštaj odlaska iz Zvezde.

Portal "Sportando" objavio je u popodnevnim satima da je Makabi, posle Maika Cirbesa i Kvinsija Milera, zainteresovan i za Stefana Jovića.

Nekoliko sati kasnije, plejmejker crveno-belih bio je jedan od najboljih igrača Zvezde u meču protiv CSKA, koji je završio sa 14 poena i četiri ubačene trojke. Ipak, uprkos njegovoj dobroj igri i doprinosu svih "meta" Izraelaca, Moskovljani su opravdali ulogu favorita.

Uz već prilično glasna interesovanja za igrače Zvezde, neretko se spominje i da je Dejan Radonjić takođe pod "radarima" bogatijih klubova.

Osim priče o navodnim odlascima igrača, podjednako je konkretno nagovešteno i da je trener Zvezde velika želja Efesa, koji ga vidi kao prvog na navodnoj listi zamena za Dušana Ivkovića.

U razgovoru sa srpskim novinarima, šef struke crveno-belih nije hteo da previše komentariše interesovanje turskog tima, a ruski predstavnici medija pitali su ga u utorak koliko navedene glasine o odlascima utiču na ekipu i njen nesmetan rad.

Odmah posle meča protiv CSKA, Radonjić je na to pitanje dao kratak odgovor:

"Mislim da smo pokazali u prvom meču protiv CSKA da nas to ne remeti", konstatovao je trener Zvezde, koji će u sredu pripremati ekipu za drugu rundu borbe sa "armejcima", zakazanu za četvrtak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC