• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirbes o ponudama: Samo Zvezda!

Autor mondo.rs

Centar crveno-belih o utakmici protiv CSKA i interesovanju inostranih klubova.

 Maik Cirbes ne želi iz KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Paralelno sa vestima o Zvezdinim mečevima u Top 16 i Top 8 fazama Evrolige, domaći mediji i specijalizovani evropski portali javljali su prethodnih nedelja i o interesovanju velikih klubova za njene igrače i trenera.

Pre svih, u tim tekstovima provlačilo se ime Makabija, koji bi navodno hteo da sledeće sezone ima crveno-beli trio Cirbes-Miler-Jović.

Upitan za te ponude, nemački centar objasnio je nakon poslednjeg treninga pred treći duel sa CSKA da je fokusiran samo na svoj sadašnji klub i treći meč četvrtfinalne serije.

 "Te stvari me ne dotiču i ne remete. Profesionalac sam, igrač Zvezde i Zvezda mi je najbitnija. Imamo mnogo važnu utakmicu pred nama i mislim samo na to", rekao je Nemac novinarima.

Najavljujući sutrašnji meč u Kombank areni, Cirbes je objasnio da će duel sa Moskovljanima biti veoma težak, a da Zvezda ulazi u utakmicu s ciljem da joj to ne bude poslednji nastup u Evroligi.

"Pripremili smo se dobro, svi smo kao jedan i moramo da pobedimo da bismo ostali u seriji. Svesni smo izazova i spremni".

Koliko bi sutrašnji meč mogao da se razlikuje od prethodna dva?

"Ne mislim da može mnogo da se promeni. Ipak su tu u pitanju 'back to back' utakmice, jedna za drugom i tu nema mnogo vremena. Pripremićemo se što bolje možemo i uradićemo sve što možemo da budemo potpuno spremni", dodao je Nemac, pa se pridružio saigračima na putu za svlačionicu, pred jedan od mečeva sezone (ponedeljak, 20.45).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC