• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Znamo mi, a znate i vi ko su oni...

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde govorio je emotivno posle poraza od CSKA.

 Dejan Radonjić o Zvezda CSKA Izvor: MN PRESS

Ponosan.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u više navrata tokom konferencije za medije posle eliminacije iz Evrolige i trećeg poraza od CSKA ponovio je da je ponosan na sve što su igrači, stručni štab i, na kraju, on kao trener, uradili u sezoni 2015/16, koja i dalje nije gotova i u kojoj crveno-bele čeka još mnogo izazova.

"Čestitam ekipi CSKA na pobedi i odlasku na Fajnal-for, želim im da tamo pokažu pravo lice", rekao je Radonjić u medija centru "Kombank arene".

"U seriji 3:0... Tri meča koja su pokazala da ovogodišnji nastup Crvene zvezde u Evroligi, koje je bio veoma interesantan, na kraju može da se okarakteriše zasluženo ostvarenom prilikom da se borimo protiv velikog tima za plasman na Fajnal-for", rekao je i dodao:

"Spektakl. Imali smo šansu da pobedimo veliki CSKA, ali je malo nedostajalo".



"Delije, hvala"

"Hvala publici koja je bila fantastična, od početka do kraja, pa i posle utakmice, a mi moramo da se okrenemo onome što nas čeka, a to je finale protiv Mege", rekao je Radonjić.

Dodao je i...

"Sezona je bila takva da je sve ovo što je ostvareno delovalo kao nemoguća misija. Neostvarivo. Ali uspeli smo da se izborimo sa svim neadaćama, dođemo među 16 najboljih, uđemo u četvrtfinale i dokažemo da imamo kvalitet".

"Što se tiče samo sezone, ozbiljna analiza trebalo bi da usledi narednih dana, a ja već sada mogu da budem ponosan na sve što smo uradili. Nije samo da smo napravili iskorak u odnosu na prošlu sezonu, mnogo su to veći koraci koje smo načinili ove sezone", istakao je i okrenuo se samom toku utakmice pred 18.000 bučnih navijača.

 "Teško je sada analizirati meč, jer je bilo mnogo prelomnih detalja još u prvom poluvremenu i nije lako pričati samo o šutu i procentima. U drugom delu utakmice oni su uzeli neke fantastične šuteve, mi ipak uspeli da se vratimo, nismo se predavali, ali je u završnici na videlo izašao njihov kvalitet i sposobnost da reše neke situacije", rekao je Radonjić.

"Statistički, ovaj meč može da se sagleda na razne načine, ali mi smo uspeli još jedno, bez obzira na njihove pogođene trojke, da odigramo dobru odbranu protiv tima koji u proseku postiže preko 90 poena u Evroligi", istakao je pre nego što je zaključio.

"Potrebno je bilo još raspoloženja da bi se dobio ovaj veliki meč. Kažem, možemo analizirati šut, procente i ostalo, ali dali smo maksimum i to je ono što sam tražio od momaka. Da li je moglo ili nije da se pobedi bar u jednom meču... Rekao sam i pred ovaj duel da igramo protiv CSKA", rekao je i zastao, a onda nastavio:

"A, znamo dobro i mi i vi ko su oni..."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC