• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos odlaže meč sa Zvezdom?

Autor mondo.rs

Prijateljski susret grčkog i spskog kluba zakazan za početak maja ipak neće biti odigran, saznaje "Sport"

Crvena zvezda i Olimpijakos dogovorili su da 4. maja na stadionu Rajko Mitić u Beogradu organizuju prijateljski meč, ali on ipak neće biti odigran.

  Kako "Sport" saznaje, u Ljutice Bogdana je stigla vest da atinski crveno-beli ne mogu da dođu u Beograd, jer je, posle pretnji iz UEFA, nacionalna federacija odlučila da finale Kupa Grčke odigra u subotu 7. maja.

Olimpijakos je ponudio Zvezdi dva termina za odigravanje duela u aprilu, pošto je završio šampionat pre dva dana osvajanjem titule. Budući da prvak ne učestvuje u tamošnjem plej-ofu, klub iz Pireja priprema se za osvajanje drugog domaćeg pehara.

Crvena zvezda je pokušala da se uklopi u ponuđene termine, ali problem predstavlja kalendar takmičenja, prema kojem se igra kolo na Veliki četvrtak, a zatim i dva dana posle Uskrsa.

Da je lider Superlige overio titulu, pronašao bi se način da se u novom terminu ugosti Olimpijakos, ali, s obzirom da to nije učinjeno trener Miodrag Božović ne želi da igrače izlaže velikim naporima i riziku od povreda.

Pošto je očigledno da sa Olimpijakosom neće moći da se odigra prijateljski duel, beogradski sportski list prenosi da će Zvezda u narednom periodu pokušati da ugovori termine za gostovanje Štutgartu i Bazelu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC