• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović se izvinio Teodosiću

Autor mondo.rs

Predsednik Zvezde sišao je u ponedeljak do plejmejkera CSKA i obratio mu se povodom incidenta na kraju utakmice.

 Nebojsa-Covic-se-izvinio-Milosu-Teodosicu. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Miloš Teodosić doživeo je veliku neprijatnost posle utakmice Zvezda - CSKA, jer ga je jedan gledalac gađao plastičnom čašom na putu ka svlačionici.

Iako Teo to nije hteo da potencira nakon meča i iako je na konferenciji pohvalio navijače, gorak ukus u ustima zvezdaša je ostao zbog tog sramotnog gesta pojedinca.

Reagovao je i KK Crvena zvezda Telekom, koji je dan kasnije objavio da je predsednik kluba Nebojša Čović sišao do svlačionice i izvinio se plejmejkeru.

"Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime KK Crvena zvezda u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav 'tretman' neodgovornih pojedinaca u 'Kombank areni'", saopšteno je sa Malog Kalemegdana.

Stav kluba je konkretan:

"KK Crvena zvezda najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u Kombank areni i pogodio plastičnom čašom sa vodom reprezentativca Srbije, košarkaša CSKA i velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića", objavljeno je na klupskom sajtu.

Direktor Zvezde Davor Ristović takođe se obratio javnosti tim povodom.

"Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Kombank areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije i da je prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač", izjavio je on.

Ristović je dodao i da je osoba koja je bacila čašu bacila senku na lep oproštaj crveno-belih od sjajne evroligaške sezone.

"Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi i veliki uspeh našeg kluba bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičenja u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu", dodao je Ristović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC