• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nismo našli vrhunskog igrača

Ključni razlog Partizanovih posrtanja leži u tome što je ljetos ostao bez trojice asova, kojima nije uspio da pronađe adekvatne zamjene.

 Vujošević: Nismo našli vrhunskog igrača Izvor: MONDO

"Uvijek najviše volim igrače koje treniram, ali je istina da smo prošle sezone imali mnogo jači tim. Jedan vrhunski igrač pravi razliku, a mi smo izgubili trojicu, dok nove još nismo našli. Trudićemo se da napredujemo i radom ćemo jačati ekipu koju imamo", rekao je Duško Vujošević dnevnom listu "Sport".

Crno-bijeli u svim takmičenjima imaju tri poraza u posljednje četiri utakmice, a u četvrtak im dolazi Olimpijakos, popunjen asovima na svim pozicijama.

"Najbolji su sastav u našoj grupi. Ako sudimo po imenima, teško da je mnogo boljih timova gostovalo u Pioniru prethodnih sezona. Nemamo nikakav imperativ u toj utakmici, a čudo bi nam dobro došlo", jasan je Partizanov strateg.

Što se tiče NLB lige, u kojoj aktuelni šampion ima tek polovičan skor (4-4), Vujošević podsjeća da je njegov tim izgubio prethodne dve utakmice "na jednu loptu" i da je na isti taj način pobijedio Hemofarm.

"Ove sezone može da se kaže da u NLB ligi postoje samo dva lakša protivnika. Sve ostale ekipe su prilično izjednačenog kvaliteta, a tu mislim i na Cibonu, iako trenutno ima najbolji skor".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC