• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović pred Megu: Mladi, rasterećeni, atipični...

Autor mondo.rs

"Na nama je da odgovorimo na njihov atipičan stil igre. Moramo da nametnemo naš stil košarke i dobijemo seriju", poručuje plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović.

 Stefan Jović pred finale ABA lige sa Mega Leksom Izvor: MN PRESS

Vreme je za finale ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde i Mega Leksa će početi finalnu seriju plej-ofa Jadranske lige, koja bi mogla da bude i poslednja u ovom formatu, više od mesec dana nakon što su u polufinalima eliminisali ekipe Cedevite i Budućnosti.

Prvi meč je na programu već u četvrtak, pred navijačima crveno-belih, a pobednik je tim koji prvi dođe do tri pobede u seriji. 

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović ne potcenjuje rivala i naglašava da je posle teške sezone u Evroligi važno i da se "odbrani" trofej u ABA ligi: "Znamo kako smo završili takmičenje u Evroligi. To je istorijski uspeh za naš tim".

"Svi znamo da je teže osvojiti titulu nego je odbraniti", kazao je Jović i tako možda napravio mali lapsus.

"Mega je napravila veliki posao kada je izbacila ekipu Budućnosti u polufinalu, sada će biti rasterećeniji što će im malo olakšati situaciju. Na nama je da odgovorimo na njihov atipičan stil igre, koji je drugačiji u odnosu na ostale timove ABA lige. Moramo da nametnemo naš stil košarke i dobijemo seriju".

ULAZNICE

Prodaja ulaznica za obe utakmice (četvrtak i subota) počinje u sredu u svim poslovnicama Eventima, a karte će moći da se nađu i na dan utakmice na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Karte se neće prodavati u petak (neradni dan), a cene su: tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.

U dva susreta ove sezone Crvena zvezda je već uspela da savlada Megu, ali to ne daje pravo na opuštanje.

"Iskreno, s obzirom na pojačanja koja su doveli (Ivanović i stranci) bili su velika nepoznanica nama ovde, ali su znali ljudi iz Mege šta rade. Opet kažem, njihov stil je atipičan za naše prostore i nije iznenađenje za mene da mlada ekipa koja vrši pritisak 40 minuta i uglavnom sve utakmice dobija na fizičku snagu osvoji kup", kazao je on.

Prvi meč se igra u četvrtak u hali "Aleksandar Nikolić", naredni je već na programu u subotu, a serija se potom seli u Sremsku Mitrovicu.

"Pred našim navijačima moramo da imamo pravi pristup, biće veliki pritisak jer se igra kod nas, a mi moramo mirne glave da uđemo u meč i odradimo što bolji posao", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC