• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloje: Dejo, ’ajmo "četiri puta pet"?

Autor mondo.rs

"Ne opuštajte nas", odgovara trener Zvezde kolegi sa klupe Mega Leksa.

 Miloje: Dejo, ’ajmo "četiri puta pet"? Izvor: MN PRESS

Dobra atmosfera na najavnoj konferenciji finala ABA lige.

Treneri Mega Leksa i Crvene zvezde Telekom, Dejan Milojević i Dejan Radonjić, raspoloženi su izašli pred novinare, dan predprvi meč finalne serije ABA lige. Uz šefove struka, koji su bili i saigrači, za stolom su sedeli i kapiteni Rade Zagorac i Branko Lazić.

I jedan i drugi tim imaju za sobom odličnu sezonu, u kojoj je Mega već osvojila Kup Koraća, a Zvezda dočekala borbu za titulu u Top 8 fazi Evrolige.

Stoga, iz oba tabora su razmenje čestitke, uoči prve utakmice, zakazane za četvrtak u 19.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

"Čestitam svom prijatelju Deji Radonjiću, Lazi (Branku Laziću), igračima i upravi Zvezde na sjajnoj sezoni. Uz malo sreće mogli su i da pobede CSKA. Mi smo pokušali da pre ove konferencije skratimo ovu seriju, da igramo četiri puta pet minuta, ali Čabarkapa nije pristao, pa ćemo igrati 'četiri puta deset'", nasmejao se Milojević, napravivši aluziju na velike probleme svog tima sa povredama.

Podsetimo, mladi stručnjak neće moći da računa na odranije izbačene iz stroja (Kaba, Jaramaz, Aranitović), a bar u prvoj utakmici ni na Luvavua i Pavlovića.

"Šalu na stranu, Luvavu sigurno neće igrati prvu utakmicu. Da li će biti odmah spreman za sledeću - nadam se da hoće, ali zavisi od njega i njegovog stanja. To je povreda čiju težinu ne možete da predvidite prvog dana. Ovaj naš roster je kraći i za Pavlovića i to su već dva igrača u odnosu na Budućnost. Ipak, verujem u ovaj tim, pokazao je mnogo puta da način na koji igramo ne odgovara nikome i nadam se da neće odgovarati našem rivalu ni sutra".

Dejan Radonjić je imao spreman odgovor na Milojevićev zahtev.

"Vidim da postojji kontinuitet i tendencija opuštanja Crvene zvezde. To je uveliko počelo, a sad i Miloje isto nastavlja", rekao je trener Zvezde, podsetivši na tvit Miška Ražnatovića.

Milojević ga je prekinuo, upadicom:

"Poznat si po opuštenosti”...

Radonjić je ponovo suzdržao osmeh.

"Naravno, to smo i očekivali. I neka se nastavi što se nas tiče", odgovorio je Radonjić.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Trener Zvezde potom se osvrnuo i na sve što je prethodilo finalu.

"Odigrali smo 26 utakmica I borili se za što bolju poziciju uoči plej-ofa. Nakon polufinala došli smo i do ovog finalnog duela. Ideja nam je bila da kroz plej-of ostvarimo svoje ciljeve I izuzetno nam je važno što smo pobedom nad Cedevitom doneli sebi mir što se tiče sledeće sezone I plasmana u Evroligu”, zastao je Radonjić.

"Što se tiče Mege, napravila je veliko iznenađenje. Sutra kreće serija i finalni dueli gde hoćemo da budemo bolji od Mege i da dođemo do trofeja. Mega ima sjajan tim, sjajnog trenera, mlade igrače koji imaju ogromnu perspektivnu. Napredovala je godinama, a u dva meča protiv Budućnosti je pokazala još jednom o kakvom se timu radi I da nijedan Megin rezultat nije iznenađenje".

Šef struke crveno-belih posebno je istakao da će njegov tim izvući pouke iz iskustva Budućnosti, koja je zaigrala protiv Mega Leksa kao veliki favorit, pa ispala iz plej-ofa,

"U takvoj situaciji u kakvoj su bili dobili su Budućnost u Podgorici, gde dotad nijednom nije izgubila. Pametnom dosta", podvukao je Radonjić.

Pitanje da li Mega ima kompleks od Zvezde, s obzirom na poraze iz prethodne dve sezone, Milojević je odgovorio kontrapitanjem:

"Kakav je to zaključak? Nije to kompleks. Mega dve sezone nije pobedila Zvezdu, pre toga jeste. Dakle, mogu samo trojica da imaju kompleks", poručio je Milojević.

Mladi šef struke Mege posebno je istakao da je veoma zadovoljan što njegov tim i dolazi u situaciju da proba da iznenađuje.

"Stvarno mi je čast da smo uopšte u situaciji da uspevamo da dođemo do mogućnosti da pobedimo Zvezdu. Nekad uspemo, nekad ne. Stvarno je veliki uspeh da sa ovako mladim momcima dolazimo do situacije da možemo da ih pobedimo. Imamo šanse i u ovoj seriji, ne kažem da je nemamo. Verujem da imamo I igru I kvalitet da dobijemo bilo koga. I CSKA je mnogo bolji tim od Zvezde, a Zvezda je imala prilike dag a pobedi. Tako i mi jednu od deset utakmica možemo da pobedimo. Treba biti optimista".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC