• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: I maksimum je malo za Olimpijakos

Trener Partizana Duško Vujošević nema iluzija pred meč petog kola Evrolige, u četvrtak (20.45) u Pioniru protiv renomiranog grčkog tima.

 Vujošević: I maksimum je malo za Olimpijakos Izvor: MONDO

On je na konferenciji za novinare istakao da će biti zadovoljan ako njegovi košarkaši odigraju najbolje što mogu.

Očekivati pobjedu nad tako kvalitetnim timom nije realno, smatra strateg crno-bijelih.

"Želimo da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti. Kao trener, biću zadovoljan borbenošću, trčanjem, nesebičnošću... Ali i da bude tako, nije realno očekivati pobjedu",
rekao je Vujošević.

Partizan je u prva četiri kola pobijedio samo francuski Orlean na svom parketu, dok je Olimpijakos zabilježio tri pobjede uz poraz od Unikahe u gostima.

Vujošević je ocijenio da je grčka ekipa jedna od najjačih u Evropi ove sezone.

"Željni su trofeja i uspjeha. Ni prije nisu škrtarili u sastavljanju tima, a sada su još pojačali ulaganja. Takav sastav ima ambiciju da osvoji Evroligu i ima potencijal za to".


"Poređenja radi, to je kao kada bi neko očekivao da fudbalski klub Partizan pobijedi Real Madrid u zvaničnoj utakmici. Moramo da se prizovemo pameti kada su očekivanja u pitanju. Smatraću pobjedom ako svako da svoj maksimum", kazao je trener osmostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Vujošević je novinarima ponovo govorio o teškoj finansijskoj situaciji kluba i pravnoj nesigurnosti, što je nazvao "svojim poznatim refrenom".

"Niti se zna čiji smo, niti od koga da očekujemo pomoć, a i od žrtve se pravi krivac... Možda je najbolje da odemo u Lajkovac i legnemo na prugu. Prošle sezone je tim pravio čuda, ali potrebno je vrijeme da se napravi takva mašina".

Vujošević je otkrio i da su igrači tokom sezone primili samo šest plata, koje on naziva "stipendijama", kao i da su igrali "na povjerenje".

Utakmicom u Pioniru biće podržana akcija Specijalne olimpijade i Evrolige, a Vujošević i krilni igrač Jan Veseli pojavili su se na konferenciji u majicama te organizacije.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC