• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na +40, Radonjić o Guduriću...

Autor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde počeli su odbranu titule prvaka Srbije više nego ubedljivom pobedom nad Tamišom, posle koje je novinare zanimalo zbog čega nije igrao Gudurić.

 Zvezda Tamiš 40 razlike, Gudurić nije igrao Izvor: MN PRESS

Pobedom od 40 poena razlike, košarkaši Crvene zvezde zakoračili su u četvrto takmičenje ove sezone u kojem brane titulu prvaka Srbije.

Svi su igrali i upisali se osim Marka Gudurića i to je, posle meča neravnopravnih timova pred svega 500-600 gledalaca u "Pioniru", bilo ono što je najviše zanimalo reportere u ovom crveno-belom danu, ispunjenom titulom odbojkaša i revijom fudbalera sa Olimpijakosom.

"Nadam se da će Gudurić biti spreman za naredni meč. Potrebno neko vreme da se odmori, kako ne bi došli do ozbiljnih komplikacija", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda – Tamiš 94:54 (18:9, 29:20, 17:15, 30:10) u prvom kolu Grupe A Superlige Srbije, u kojem je FMP u istom terminu stigao do važne pobede u Valjevu nad Metalcem 80:84.

Izvor: MONDO


Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Pančevaca.

"Čestitke Tamišu na odličnim rezultatima ove sezone. Želim im da do kraja igraju ovo takmičenje bez opterećenja. Mi smo večeras uradili neke stvari za koje mogu da budem zadovoljan. Sada moramo da nastavimo sa radom. Ritam koji nas očekuje biće jak, ali mi smo se navikli na takve situacije", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Trener Tamiša Bojan Jovičić rekao je da nije zadovoljan izdanjem svog tima.

"Možda je malo čudno, ali nisam nezadovoljan izdanjem mog tima. Naišli smo na raspoloženog protivnika, koji je bio izuzetno raspoložen pri šutu. Međutim, i mi smo dosta grešili i dozvolili smo mnogo lakih poena. Možda konačna razlika nije realan prikaz, ali Zvezda je jedan od najboljih timova u Evropi... Ne treba psihički da padnemo, već moramo da se uzdignemo i protiv FMP da pokažemo pravo lice", rekao je Jovičić.

Ekipa Tamiša pružila je solidan otpor crveno-belima u prvih 15 minuta utakmice, imala je rezultatski priključak, ali je Radonjićev tim u finišu prvog poluvremena pojačao tempo, pa je na veliki odmor otišao sa 18 poena prednosti (47:29).



Zvezda je u drugom poluvremenu zaigrala nešto opuštenije, ali Tamiš to nije iskoristio, pa su crveno-beli rutinski priveli meč kraju. Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Marko Simonović sa 15 poena, Nemanja Dangubić je dodao 12, a Kvinsi Miler 11 poena. U redovima Tamiša najbolji je bio Nikola Vujović sa 11 poena.

Statistika s drugog meča u Grupi A, Metalac - FMP 80:84 (20:23, 21:14, 18:24, 21:23).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC