• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeretin ide iz Budućnosti, Maraš se vratio

Podgorička Budućnost vratila je u svoje redove krilnog centra Ivana Maraša, dok je rastanak sa Goranom Jeretinom sve izvjesniji.

 Jeretin ide iz Budućnosti, Maraš se vratio Izvor: MONDO

Tridesetogodišnji bek nije putovao na utakmicu prvog kola Evročelendž kupa sa francuskim Gravlenom, pošto je trener Dejan Radonjić procijenio da se ne uklapa u tim i da trenutno nije u formi.

"Vijesti" nezvanično saznaju da se u klubu, po povratku sa gostovanja, raspravljalo o sudbini Jeretina i da će u narednih nekoliko dana saradnja sa njim biti raskinuta.

Nekadašnji igrač Ibona, Lovćena, Crvene zvezde i više evropskih klubova trenutno ima najveći ugovor u Budućnosti, a trener i uprava nisu zadovoljni partijama koje pruža.

Doduše, Jeretin je poslije nekoliko slabijih igara zablistao prošlog vikenda, u okršaju sa Heliosom, kada je za samo 22 minuta nanizao 16 poena, četiri skoka, osam asistencija i dve ukradene lopte.

Budućnost bi za novac koji je davala Jeretinu trebalo da angažuje novog beka, dok je Maraš već stigao u "Moraču", što je na svom sajtu potvrdila agencija Beobasket.

Dvadesettrogodišnji igrač visok 206 centimetara sa uspjehom je nosio plavo-bijeli dres u prethodne četiri sezone. Letos mu je istekao ugovor, pregovarao je sa nekoliko klubova, nezvanično i sa Hemofarmom, ali je ipak ostao bez angažmana.

Podgoričani se poslije devet odigranih kola nalaze u sredini tabele NLB lige sa četiri pobjede i pet poraza.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC