• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Za sve postoji prvi put

Autor mondo.rs

"Za nas je Superliga možda i najvažnije takmičenje", ističe Rade Zagorac pred početak plej-ofa i nove okršaje sa Crvenom zvezdom.

 Mega pred polufinale KLS sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Dok u Crvenoj zvezdi i Partizanu razmišljaju o tituli prvaka Srbije, u taboru Mega Leksa ne zaboravljaju da je Superliga takmičenje u kome je prioritet osigurati plasman u ABA ligu.

Prethodnih sezona je na "Jadran" vodilo i četvrto mesto pred plej-of, a ovog puta su na raspolaganju samo tri "karte", pa će poraženi polufinalisti početkom juna razigravati za treću poziciju.

Ipak, sada je na redu polufinale, koje se igra do dve pobede, a to je format u kome svaki tim ima pravo na nadu, pa zašto je onda ne bi imao osvajač Kupa Radivoja Koraća i vicešampion regiona, iako zbog povreda nikako ne uspeva da kompletira redove.

"
Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da ih pobedimo", kaže trener Dejan Milojević, poznat i po izjavi da "veruje sve dok postoji i promil šanse".

LUVAVU I IVANOVIĆ

Nema informacija o zdravstvenom statusu Nikole Ivanovića i Timotea Luvavua, nakon što su prošle subote u derbiju protiv Partizana obojica zadobila distorziju skočnog zgloba. Potom su propustili meč protiv Borca, a realno je da ne budu 100 odsto spremni čak i ako se u petak nađu u timu.

Mega u duelima sa Zvezdom ima skor 0:5, od toga 0:3 u finalu ABA lige pre manje od mesec dana.

"
Za sve postoji prvi put, pa tako verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u prvom meču polufinala Superlige", dodao je Milojević.

Mega je u B grupi domaćeg prvenstva zauzela drugo mesto, iza Partizana, od koga je izgubila oba meča.

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa dva poraza smo zasluženo bili na drugoj poziciji u grupi, a sada ispred sebe imamo Zvezdu, protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo i pobedom u petak napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", poručio je kapiten Rade Zagorac.

Utakmica
počinje u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC