• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ker: Kari je zdrav, samo ne igra dobro

Autor mondo.rs

Trener Golden Stejta demantovao da MVP lige nije do kraja zalečio povredu kolena. "Vratićemo se u Oklahomu na šesti meč".

Golden Stejt Voriorse, aktuelne šampione i vlasnike najboljeg skora u istoriji NBA lige (73-9), u noći između četvrtka i petka očekuje prva od potencijalne tri eliminacione utakmice.

"Ratnici" u finalu Zapada gube od Oklahoma Siti Tandera 1:3 i posle dva debakla na gostujućem parketu, dočekaće Vestbruka, Durenta i drugove sa željom da prebrode "krizu igre i rezultata".

Utakmica počinje u 18 časova po lokalnom vremenu, a Stiv Ker uoči nje se posebno obratio navijačima, putem društvenih mreža, što potvrđuje težinu situacije u kojoj se nalazi njegov tim.



Američki mediji su posle četvrtog meča, pokušavajući da proniknu u razloge mini-sunovrata Voriorsa, objavili nezvaničnu informaciju, po kojoj je dvostruki MVP lige Stef Kari povređen i time onemogućen da pruži maksimum.

Kari je istegao ligament kolena u meču prvog kola protiv Hjustona, ali se vratio tokom polufinalne serije protiv Portlanda i od tada odigrao nekoliko odličnih, ali i nekoliko za njegove standarde slabih utakmica.

"Niko od trenera, rođaka, prijatelja ili ljudi upućenih u dešavanja u našem timu nije mi rekao da je Stef na 70 odsto spremnosti. Ja znam da nije povređen, jer da je povređen - ne bi igrao".

Sjajni šuter u porazima u Oklahomi je šutirao 13/37 iz igre.

"Da, u prethodna dva meča nije igrao onako kako može. Ali, u drugoj utakmici, koju smo dobili, izgledao je sjajno. Da li mu je naškodila pauza usred plej-ofa? Verovatno jeste. Bio je tri nedelje bez utakmica i možda nije u top formi, ali nije ni povređen i to je važno reći", kategoričan je Ker.

"Ovo je plej-of i svako ima probleme, preko kojih mora da igra".

Stiv Ker osvrnuo se i na nepovoljan rezultat u aktuelnoj seriji, uz konstataciju da u plej-ofu inicijativa brzo može da pređe sa jedne na drugu stranu.

"Verujemo u sebe, veoma. Imamo mogućnost da odigramo još tri utakmice, od toga dve kao domaćini. Već nakon poraza u prvom meču, znali smo da moramo da dobijemo jednu u Oklahomi. Prve dve šanse smo propustili, ali sada ćemo odraditi posao kod kuće, vratiti se tamo i videti šta možemo da uradimo".

Razgovor sa Stivom Kerom, trenerom Golden Stejt Voriorsa pred peti meč finala Zapada protiv Oklahome.
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC