• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panatinaikos našao krivca: Saša Đorđević!

Autor mondo.rs

Gazda Panatinaikosa izdao zvanično saopštenje posle loše sezone grčkog kluba u kojem je priznao da je sva odgovornost na njemu, a kao ključnu grešku istakao je dovođenje Saše Đorđevića.

 Gazdi Panatinaikosa za lošu sezonu krivac Saša Đorđević Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Panatinaikosa sezonu su završili bolnim porazom od najljućeg rivala Olimpijakosa. Sjajni Vasilis Spanulis pogodio je preko Dimitrisa Dijamantidisa za tri poena, na nekoliko sekundi do kraja, i tom trojkom doneo novu titulu crveno-belima iz Pireja.

S obzirom na to da PAO nije osvojio titulu u domaćem prvenstvu, a da je u TOP 8 fazi Evrolige "izbačen" od strane Laboral Kuće, vreme je za "svođenje računa" u ovom grčkom klubu.

Gazda "zelenih" Dimitris Janakopulos obratio se saopštenjem na zvaničnom sajtu kluba, u kojem je pokušao da objasni navijačima koje su to ključni momenti u protekloj sezoni.

Istakao je da kada dođe do određenog uspeha - svi ga dele, a kada dođe do neuspeha - niko neće da prihvati odgovornost.

"Kao vlasnik kluba prihvatam odgovornost za naše gubitke ove sezone", počeo je i dodao da su dva osnovna razloga za posrtanje Panatinaikosa u sezoni 2015/2016.

Objasnio je i koji.

"Prvo, doneli smo pogrešnu odluku kada je u pitanju izbor trenera, koju nismo ispravili ranije. Da smo ispravili to ranije, vrlo je verovatno da bismo drugačije završili sezonu u Evropi i domaćem šampionatu", grubo je Janakopulos optužio Aleksandra Đorđevića za lošu sezonu kluba, a otkaz mu je uručio sredinom aprila.

"Kao drugo, naš rival Olimpijakos je mnogo toga radio van terena, ovo je lekcija za nas. Sinoćni poraz nije udarac u stomak, već u ja*a. Bez obzira na taj udarac, mi ćemo ustati na noge i boriti se. To je ono što ćemo uraditi", napisao je Janakopulos u delu pisma u kom je najviše mislio na sudije.

PAO je ove sezone osvojio samo Kup Grčke.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC