• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin apel: Navijači, bez uvreda!

Autor mondo.rs

Crveno-beli pozvali svoje simpatizere uoči prvog meča finala domaćeg plej-ofa da ispune halu, ali i da fer i sportski navijaju.

 Apel KK Crvena zvezda navijačima na fer i sportsko navijanje protiv KK Partizan Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan večeras od 21 čas otvaraju finalnu seriju domaćeg plej-ofa.

Crveno-beli kao organizatori prvog meča uputili su apel svojim navijačima da ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" do poslednjeg mesta, i sportski bodre svoj tim, bez ikakvih uvreda na račun rivala.

Tim sa Malog Kalemegdana ističu da su tokom sezone odigrali veliki broj važnih mečeva u ABA ligi i Evroligi, koji su imali epitet visokog rizika, i da su sa svakog od njih, koji je odigran pred punim tribinama poslali sliku ozbiljnog kluba. Očekuju da će i na 69. takmičarskom duelu ove sezone odgovoriti na isti način.

Meč Zvezde i Partizana okarkaterisan je kao duel visokog rizika, a odlukom MUP Srbije dozvoljena je razmena ulaznica, pa će večerašnjem duelu, u kojem su organizatori crveno-beli, prisustvovati i 400 navijača iz rivalskog tabora.

Zvezda je poslala apel svojim navijačima da i večeras, kao i u mečevima koji su nosili mnogo veću rezultatsku težinu tokom sezone, sportski bodre svoj tim, ne ubacuju bilo kakve predmete u teren, ne vređaju igrače i stručni štab rivala i ne nasedaju na provokacije koje bi mogle da podignu tenziju u dvorani.

U apelu crveno-belih stoji "da bi to moglo da našteti klubu i timu Dejana Radonjića koji se bori za još jedan trofej, i da na taj način daju povoda da se o srpskoj košarci i nacionanoj ligi piše samo i isključivo u negativnom kontekstu, u čemu Crvena zvezda Telekom nije učestvovala i ne želi da učestvuje".

Organizatori meča napominju i da će mere bezbednosti pred prvi meč finalne serije plej-ofa biti na visokom nivou, zbog čega bi navijači trebalo da dođu znatno ranije u dvoranu, jer će kontrole na ulazu biti rigorozne. Crveno-beli napominju da posetioci ne treba da donose čvrste predmete (upaljače, kovani novac, kozmetiku...) jer će im biti oduzeti na ulazu u dvoranu.

Meč Crvena zvezda - Partizan igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 21 čas, uz direktan prenos na Areni sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC