• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionska žurka Crvene zvezde (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Pogledajte kako su crveno-beli proslavili titulu na Malom Kalemegdanu.

 Šampionska žurka Crvene zvezde (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/M. Šolak

Crvena zvezda Telekom i ovog juna je slavila uspešan kraj sezone na svojim terenima na beogradskoj tvrđavi, što prerasta u klupsku tradiciju.

Ekipa Dejana Radonjića krenula je posle pobede nad Partizanom ka Malom Kalemegdanu direktno iz dvorane i tamo bila dočekana ovacijama navijača koji su pratili video prenos derbija na Kališu.

 Uz već prisutne, kao i one koji su došli direktno na proslavu, tribina Zvezdinog terena (kao i teren) bila je ispunjena, a navijači su se peli i na koševe, klupe, pa čak i na balkon klupske zgrade, gde su jedan po jedan dočekivani košarkaši.

Navijači su pozdravili i trenera Dejana Radonjića (pevajući mu "Dejo, majstore"), aplaudirali su Nebojši Čoviću, ponovo dobili sako od Nebojše Ilića, klicali Branku Laziću da je "ministar odbrane", Maika Cirbesa su pozivali da ostane u klubu, uz poruku "Danke Zirbes", ne zaboravljajući ni pesme na račun večitog rivala.

Uz muziku sa razglasa, pivo i pristalice, košarkaši su takođe vodili navijanje.

Luka Mitrović poveo je tradicionalnu pesmu kojom Delije "otvaraju" utakmice u Evroligi, Nikola Rebić setio se ubijenog Marka Ivkovića skandiravši njegovo ime, a glumac Ivan Bekjarev recitovao je svoju pesmu posvećenu ovom Zvezdinom timu...

Kratko iznenađenje slavljeničke publike izazvao je u jednom trenutku plejmejker Vasilije Micić, počevši da peva navijačku pesmu Partizana "Da volim crno-bele".

Shvativši nakon nekoliko reči da je pogrešio, plejmejker se brzo "prebacio" na reči Zvezdine pesme, na sličnu melodiju, koju je hteo da zapeva. Naravno, zbog lapsusa mu nije zamereno, pa je brzo podržan skandiranjem "Vaso, cigane".

Uz točeno pivo i veliki broj zapaljenih baklji, slavlje na Kalemegdanu trajalo je dugo i nakon odlaska igrača i članova stručnog štaba, koji su uglavnom kretali kućama oko dva časa.

Za košarkašima Zvezde, ostale su pristalice na terenu i tribinama, kao i titule prvaka Jadrana i Srbije u vitrinama.

I ova generacija crveno-belih unela je ta dva šampionska pehara u klupsku salu, u najuspešnijoj sezoni novije istorije Zvezde, na koju je sinoćnim vatrometom stavljena tačka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC