• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorci dovode novog Amerikanca

Autor mondo.rs

Selektor Crne Gore Bogdan Tanjević otkrio da "škripi" na poziciji plejmejkera pa pored Ročestija i Rajsa planira da angažuje još jednog igrača iz SAD

 Tanjević dovodi još jednog Amerikanca u reprezentaciju Crne Gore Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Crne Gore polako se sprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2017. godine, koje počinju krajem avgusta.

Iskusni stručnjak Bogdan Tanjević selektira ekipu, a mesec dana pre početka priprema najavljuje da će morati da potraži novo pojačanje na poziciji pleja.

Iako u svojim redovima imaju dvojicu Amerikanaca Tejlora Ročestija i Tajrisa Rajsa, Tanjević je primoran da angažuje novog organizatora igre.

"Rajs ima problem sa kolenom i videćemo nakon pregleda koliko je to ozbiljno, a ni Ročesti nije baš potpuno spreman. Pitanje je koliko njih dvojica mogu da nam pomognu u ovom trenutku. Ja sam zagovornik rada i želim maksimum od svih igrača. Obojica će se kako, sada stvari stoje pojaviti na pripremama, videćemo koliko mogu, ali nama je potreban zdrav igrač na toj poziciji", izjavio je Tanjević za podgoričke "Vijesti".

On je "pikirao" već jednog igrača.

"Čekam odgovor još jednog Amerikanca", rekao je crnogorski selektor.

Crna Gora želela je da angažuje Dariusa Adamsa, takođe Amerikanca, ali je plej Laboral Kuće izabrao ipak bugarski pasoš.

"Njegov agent je stalno nešto odugovlačio. On se na kraju odlučio da uzme bugarsko državljanstvo, jer mu pasoš države Evropske unije omogućava niz pogodonosti", objasnio je Tanjević zašto je propao dogovor.

Crna Gora će u kvalifikacijama za Eurobasket 2017 igrati u grupi F, zajedno sa selekcijama Gruzije, Albanije i Slovačke, koja će im i biti prvi rival, 31. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC