• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga ispratio "pantere" u Rigu

FMP bi se pobjedom u Letoniji našao na korak od plasmana u drugu fazu Evročelendž kupa. Dragan Labović ostao u Beogradu.

 Bodiroga ispratio "pantere" u Rigu Izvor: MONDO

Dejan Bodiroga neplanirano je košarkašima FMP Železnika poželio srećan put do Rige, gdje će u utorak od 19.30 časova igrati sa istoimenim timom u okviru trećeg kola Evročelendž kupa.

"Panteri" su se u ponedeljak ujutru okupili na aerodromu "Nikola Tesla", gdje ih je iznenadio proslavljeni srpski košarkaš.

Bodiroga je sa porodicom čekao let za Sjedinjene Američke Države, a mlađim kolegama poželio je sreću i poručio im da vjeruje da će prevazići krizu rezultata u NLB ligi.

I zaista se ne može reći da FMP igra loše, ali tabela (skor 3-7, pretposlednje mjesto) jasno pokazuje da nešto tu nedostaje.

Nasuprot regionalnom takmičenju, u kojem su poraženi od Bosne 68:66 prije tri dana, "panteri" na evropskoj sceni imaju stoprocentan učinak i poslije pobjeda nad belgijskim Okapijem i turskim Banvitom drže vrh svoje grupe.

Trijumfom u Rigi našli bi se na korak od plasmana u drugu fazu takmičenja.

"Riga igra brzu košarku, kao Bosna, sa četiri niska igrača. Pobjedom bismo gotovo obezbijedili plasman u dalje takmičenje, ali nam ovaj meč ipak nije važan kao onaj u subotu sa Širokim", rekao je šef struke Vlade Đurović.

Sa ekipom nije otputovao Bojan Radetić zbog smrtnog slučaja, kao i nekadašnji kapiten Dragan Labović, kako bi se što bolje pripremio za utakmice koje slijede.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC