• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želje Golden Stejta: Durent i Novicki

Autor mondo.rs

Dok se za sjajnog šutera Oklahome i pretpostavljalo da će biti "meta" ogromne većine klubova, nagovešteno je da bi "ratnici" hteli i nemačkog veterana.

Zaključno sa poslednjom utakmicom sezone i spektakularnom pobedom Klivlenda u velikom NBA finalu, počelo je nagađanje ishoda burnog košarkaškog leta u SAD.

Spisak igrača koji će veoma brzo postati slobodni "agenti" duži je iz dana u dan, a najveća zvezda "prelaznog roka" je uveliko poznata.

Naravno, to je Kevin Durent.

Mesecima se nagađa koji bi timovi hteli krilo Oklahome, a trenutno se kao najveći favorit ističe Golden Stejt. Uprkos činjenici da bi "ratnicima" možda bilo potrebnije rešenje za unutrašnju igru, "Kej Di" iz dana u dan figurira kao sve veća želja tima iz Orakl arene.

Taj "napad" na Durenta jasno je nagovešten u večeri poraza Voriorsa od Klivlenda u sedmoj utakmici, posle koje je neimenovani funkcioner kluba dao kratku izjavu listu "Merkuri njuz":

"Bićemo veoma agresivni. Veoma, veoma agresivni".

Isti izvor nagovestio je u utorak da Golden Stejt planira da dovede i Dirka Novickog (38, 213) slavnog Nemca koji igra za Dalas od davne 1998. godine.

I Novicki će, poput Durenta, ovog leta postati slobodan igrač, ali su šanse da se preseli u Kaliforniju iz Teksasa zaista male, uzimajući u obzir sve njegove dosad izrečene poruke vernosti i privrženosti Dalasu.

"Jedini scenario prema kojem bih mogao da odem iz Dalasa bio bi u slučaju da nemam šampionski prsten. Međutim, pošto sam ovde osvojio titulu, želim da na ovom mestu završim i karijeru. Uvek sam to govorio. Mogao bih da odem samo ako menadžment donese odluku da napravi veliki rez i da promeni sastav", rekao je najbolji igrač NBA lige iz 2007. godine. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC