• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Nikad ne bih bio trener Zvezde

Autor mondo.rs

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević odbacio mogućnost da nekada radi u Crvenoj zvezdi.

 Dejan Milojević Nikad ne bih bio trener Crvene zvezde Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva



Dejan Milojević važi za jednog od najboljih trenera u Srbiji.

Sa mladim timom Mege uspeo je da napravi odličan rezultat u minuloj sezoni - osvojio je Kup "Radivoja Koraća", a potom je igrao u finalu ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom. Na početku svake sezone MIlojević je prinuđen da, praktično, pravi iznova novi tim, jer najbolji košarkaši Mege odlaze...

"Ostaće nam tri igrača, opet ćemo promeniti kompletnu ekipu... Ali, lepo mi je trenutno u Beogradu, to je jedan od razloga što sam u Megi, a imao sam ponude. Mega je korektan i stabilan klub, koji mi daje mogućnost da radim sa kvalitetnim mladim igračima i to je ono što me ispunjava u ovom trenutku. Da li će biti tako za godinu, dve, videćemo. Kad ne bude bilo tako... idem negde", rekao je Dejan Milojević u intervjuu za navijački sajt partizan.net

Da li bi nekad bio trener Zvezde, to se pominjalo kao mogućnost prošle sezone?

"Ta opcija ne postoji. Pre ne bih radio nego što bih bio trener Zvezde. Ne zato što Zvezdu ne poštujem, nego bih time srušio sve ono što sam gradio kao igrač, a nije bilo lako sagraditi taj rejting kod navijača Partizana. Dao sam srce Partizanu i navijači to znaju i zato i dan danas imaju odnos prema meni koji ja veoma cenim. Ne postoji šansa da ja to srušim odlaskom u Zvezdu, dakle nula šansi", rekao je Milojević.

Bivši košarkaš Partizana fgurirao je kao jedna od opcija za zamenu Duška Vujoševića prošlog leta, ali je on to odbio zbog poštovanja upravo prema Vujoševiću. Ipak, ne krije da bi jednog dana voleo da bude trener Partizana.

"Da je Dule hteo da ode na drugi način ja bih preuzeo Partizan. Iz poštovanja koje imam prema Duletu, ja nisam hteo da dođem na taj način. Nisam hteo da budem taj tip koji želi da dođe na njegovo mesto, a on ne želi da ode, iako ga faktički ne bih smenjivao ja, nego uprava. Ali, u mojoj glavi to nije bilo tako. Da su bile drugačije okolnosti u vezi sa smenjivanjem Duleta Vujoševića, ja bih verovatno bio trener Partizana. Dakle, voleo bih da jednog dana budem trener Partizana, ali to ne zavisi samo od mene".

O Džikiću i Partizanu...

"Nisam objektivan, jer mi je on jedan od najboljih prijatelja, kumovi smo... On je vrhunski trener, to je dokazao prošle sezone. Siguran sam da je Partizan dobio trenera na duže staze. Ove godine je izvukao maksimum od ekipe i nadam se da će uspeti da napravi konkurentniju ekipu Zvezdi. Realno je da je Zvezda kvalitetnija i jača. Znam da mu nije lako da napravi ekipu za sledeću sezonu, ali se nadam da će biti konkurentan i Zvezdi, ali i Megi jer i mi, iako ćemo promeniti kompletnu ekipu, opet će imati neke talentovane klince...".

Pogledajte ceo intervju

Milojević
Izvor: Partizan.net/YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC