• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Naš "trademark" je naš TIM

Autor mondo.rs

"Izuzetno mi je drago što radim sa ovim momcima, poručio je selektor "orlova" u najavi subotnje utakmice protiv jakog rivala.

 Selektor Đorđević: Srbija ima TIM Izvor: MN PRESS

Osim pobede nad Francuskom, u prvoj proveri za olimpijske kvalifikacije, selektor "orlova" Aleksandar Đorđević zadovoljan je i nizom drugih detalja koje je te večeri video u Parizu.

"Momcima sam posle utakmice najiskrenije čestitao", otkrio je on u petak, na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu "Kraun Plaza".

U osvrtu na urađeno od okupljanja, selektor je nekoliko puta istakao da uživa u pravom pristupu igrača i njihovom odnosu prema radu.

"Samo mogu da ponovim da imamo zacrtani plan, da momci rade sa mnogo želje, punog srca, ozbiljni su i skoncentrisani na informacije koje dobijaju, a koje su u ovom trenutku veće nego što bi trebalo, jer u kratkom periodu koji nas očekuje ne postoji sistemski rad kojim bismo mogli da metodički dođemo do potrebne forme. Momci izuzetno ozbiljno shvataju šta je pred nama, imaju veliku želju, veliku ambiiciju i zadovoljstvo je raditi sa njima, ući u tu salu... Pokazuju zajedništvo, da su tim i prijatelji međusobno. Izuzetno mi je drago što radim sa njima... ".

Konstatujući dobre stvari iz pariskog "Bersija", Đorđević je posebno pohvalio igru svog tima u odbrani. Istovremeno, istakao je koliko mu je važno zajedništvo u ekipi, koje primećuje svakodnevno.

"Jedan je cilj bio pre utakmice, ne naravno preveliki, jer smo radili na uvođenju fizičke forme. Jako dobro su odgovorili fizički, velikom željom. Bili su jako koncentrisani, a neki igrači poput Bogdana su bili raspoloženi. Cilj je bio da rasporedimo minute. Možda su nas malo poremetile tehničke greške i isključenja, pa je neki igrač morao više da odigra. Momci me svakog dana sve više raduju. Kada čovek sa ove pozicije vidi da ispred sebe ima tim, sa velikim slovima, onda je to veliko zadovoljstvo. To je naš 'trejdmark', a odbrana postaje zaštitni znak", dodao je Đorđević.

Najavljujući narednu proveru protiv Francuske (subota, 21.00), Đorđević je pozvao navijače da ispune Kombank arenu.

"Utakmica sa Francuskom je najbolja provera, jer je ta ekipa među tri najbolje selekcije u Evropi. Bez obzira što su to prijateljski mečevi, uvek se zakuva i obe ekipe žele da pobede. Posle toga sledi Grčka, ali o tom-potom... Pozivam navijače da im pokažemo kako se borimo za boje Srbije zajedno sa njima. Oni su veliki deo svih naših rezultata i želimo da im uzvratimo dobrom igrom", podvukao je Đorđević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC