• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm poražen u Le Manu

Hemofarm izgubio u Le Manu sa 90:92 (32:26, 16:26, 21:18, 21:22), u utakmici trećeg kola Grupe B i tako i dalje bez pobjede.

 Hemofarm poražen u Le Manu Izvor: MONDO

Najefikansiji u ekipi Hemofarma bili su Bojan Krstović i Goran Jagodnik sa po 16 poena dok je Milan Mačvan postigao 14 poena. Džerod Stivenson dodao je 12, a Miljan Pavković 10 poena.

U prvoj pobjedi Le Mana u Grupi B istakli su se Mark Selijer sa 22 i Devorik Spenser sa 21 poenom. Pobjedi su značajno doprinijeli i Antoan Dio sa 12 i Malej Ndoje sa 11 poena.

Le Man je na početku poveo sa 3:0, ali je Hemofarm napravio seriju od 20:0, najviše zahvaljujući Jagodniku i Stivensonu koji su u tom periodu postigli po osam poena i stekli ubijedljivo vodjstvo.

Hemofarm je nastavio sa dobrom igrom i novom "trojkom Stivensona Vrščani su poveli sa 17 poena prednosti (28:11).

U većem dijelu druge četvrtine Vrščani su čuvali vodjstvo, ali je Le Man u 18. minutu ipak poveo sa 46:45, a domaći su na poluvrijeme otišli sa pet poena prednosti 52:48.

Sredinom treće četvrtine Hemofarm je serijom od 9:0 (šest poena Mačvana i tri Pavkovića poveo sa 62:60, poslije čega su se ekipe smjenjivale u vodjstvu, ali nijedan tim nije uspio da stekne osjetniju prednost.

U 37. minutu Le Man je poveo sa pet razlike (85:80), ali su Pavković i Stefan Marković "trojkama" uspjeli da preokrenu. Medjutim, u sljedećem napadu domaći su ponovo poveli, a Pavković u dva navrata nije bio precizan za tri poena.

To je Malej Ndoje iskoristio i "trojkom" donio svojoj ekipi četiri poena prednosti (90:86), ali je već u sledećem napadu Jagodnik postigao tri poena i smanjio prednost protivnika.

Ndoje je zatim postigao poene sa linije za slobodna bacanja, a sa druge strane Marković  je samo jednom bio precizan i ostalo je 92:90 za Le Man.

Hemofarm će u sljedećem kolu, 15. decembra u Vršcu dočekati Le Man.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC