• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Efes je jači, ali...

Trener crno-bijelih prepušta gostima ulogu favorita. Igora Rakočevića i Prestona Šampera vidi kao najveću prijetnju.

 Vujošević: Efes je jači, ali... Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana su u seriji od četiri uzastopne pobede, po dve u Evroligi i NLB ligi. Nadaju se da će u četvrtak protiv Efesa nastaviti nisku uspeha i napraviti kilometarski korak ka plasmanu u TOP 16 fazu Evrolige iako gostima prepuštaju ulogu favorita.

Duel 7. kola Grupe B igraće se u Pioniru od 20.45.

"Svaka utakmica u Evroligi je važna, ali ova je od posebne važnosti. Postigli smo rezultate iznad realnih i to ne bi trebalo da nas ponese. Efes je favorit, ekipa je sastavljena od talentovanih igrača. To je tim sa 'najdužom' klupom", rekao je trener srpskog šampiona, Duško Vujošević.

"Efes je uspeo da uklopi kvalitetne pojedince u dobru ekipu. Podigli su igru i atmosferu u timu. Najveća opasnost preti nam od Igora Rakočevića i Prestona Šampera", dodao je Vujošević.

Partizan i Efes Pilsen su u dosadašnjem toku takmičenja ostvarili po tri pobede i poraza. U međusobnom duelu u Istanbulu, turski tim je pobedio 77:67.

"Jači su od nas. Moramo ponovo da nadmašimo limit da bismo ih pobedili. Partizan će igrati angažovano, sa velikom željom, ali koja ne bi trebalo da nas sputa. Nadam se košarkaškom spektaklu i pobedi", zaključio je Vujošević.



Centar Partizana Aleksandar Marić rekao je da očekuje tešku utakmicu i da samo borbenom igrom košarkaši srpskog šampiona mogu da pariraju turskoj ekipi.

"Imamo isti skor na tabeli, očekujem tešku utakmicu jer svi žele plasman u TOP 16. Efes ima iskusne igrače, ali zna se kako igramo pred našim navijačima. Moramo da igramo borbeno i pametno, da ne ulazimo u probleme s ličnim greškama", rekao je najbolji igrač crno-belih ove sezone.

Evoliga je kaznila Partizan sa 15.000 evra zbog nesportskog ponašanja navijača koji su na utakmici protiv grčkog Olimpijakosa ubacivali razne predmete na teren.

Navijači Partizana pozvali su pristalice da na ulazu u halu Pionir prilože novac u kutije, kako bi pomogli klubu da plati kaznu.

(Beta, www.mtsmondo.com, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC