• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi utišali džez, Peđa "bombardovao

Los Anđeles Lejkersi "rvali" su se sa ekipom Jute pune tri četvrtine. Onda su odlučili da ubace u šampionsku brzinu.

 Lejkersi utišali džez, Peđa "bombardovao Izvor: MONDO

Najbolji tim NBA lige dobio je posljednjih 12 minuta sa 28:6 i ostvario desetu uzastopnu pobjedu ubijedljivim rezultatom - 101:77.

"Dio zasluga za ovakvu završnicu pripada nama, ali mora se priznati da oni nisu mogli da se 'sastave'", izjavio je Pau Gasol (19p, 12sk, 4as).

Juta je u posljednjoj četvrtini šutirala iz igre 2/18 i izgubila pet lopti.

Lejkersi su novim trijumfom popravili skor na 17-3 i ostali za "pola koraka" ispred lidera Istočne konferencije, Bostona i Orlanda, koji imaju isti broj pobjeda i po jedan poraz više. Međutim, ekipi Fila Džeksona i Kobija Brajanta tek predstoje pravi testovi, pošto su 16 od 20 utakmica u dosadašnjem toku sezone odigrali u svojoj dvorani!

Povratak Alena Ajversona u tim Filadelfije za sada nije donio željene rezultate.

Siksersi su kao domaćini izgubili i drugi meč otkako su potpisali ugovor sa legendom kluba i grada, a čak jedanaesti zaredom!

Iako bez trojice "startera", Detroit Pistonsi slavili su u Filadelfiji rezultatom 90:86. Ajverson je postigao 11 poena, ali ovog puta nije bio magnet za publiku kao na meču protiv Denvera u ponedeljak.

Tada je Vahovija centar bio ispunjen do posljednjeg mjesta, sa više od 20.000 gledalaca, dok je u srijedu na tribinama izbrojano svega 12.136 ljudi. To je tek za nijansu bolja posjeta od one koju su Siksersi ove sezone privlačili bez Ajversona.

Predrag Stojaković i Nju Orleans Hornetsi bili su šuterski raspoloženi na gostovanju Minesota Timbervulvsima, taman za minimalnu pobjedu - 97:96.

Stojaković je pogodio pet od šest šuteva za trojku (ostatak tima 8/19) i sa 21 poenom bio najefikasniji na terenu. Toliko je postigao i krilni centar Minesote Rajan Gomez.

Nju Orleansu, za koji je koš odluke postigao plejmejker Kris Pol, ovo je šesti put u sezoni da su ubacili više od deset trojki na utakmici!

Golden Stejt Voriorsi kao gosti su pobijedili Nju Džersi 105:89, a Vladimir Radmanović zabilježio je po devet poena i uhvaćenih lopti.

OSTALI REZULTATI:

Atlanta - Čikago 118:83
Indijana - Portland 91:102
Milvoki - Toronto 117:95
Hjuston - Klivlend 95:85
San Antonio - Sakramento 118:106

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC