• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zadovoljstvo crno-belih: Dobri timovi, jaka grupa

Autor mondo.rs

Reakcija Partizana na žreb u Barseloni.

Partizan se vratio u evro-takmičenja posle godine pauze, a tokom jeseni boriće se plasman u Last 16 fazu Evrokupa protiv pet rivala. Njihova imena su:

Himki, Alba, Bilbao, Lijetuvos Ritas i Kantu.

Predstavnik kluba iz Humske na žrebu je bio Mlađan Šilobad, izvršni direktor crno-belih. Posle ceremonije priznao je da je zadovoljan i poručio da isti stav dele i njegovi saradnici.

"Jaka grupa, prerano je da govorimo o našim šansama, jer bi svi klubovi tek trebalo da sastave ekipe. Zadovoljni smo, jer ćemo igrati protiv jakih timova. Biće sjajno za naše navijače, jer će imati priliku da gledaju dobre mečeve. Uzeli smo godinu dana pauze od Evrope i sada smo 'gladni' da se vratimo i da igramo protiv svih tih dobrih timova", poručio je Šilobad.

Plasman iz prve faze obezbediće po četiri ekipe iz svake od četiri grupe. Potom će biti formirane još četiri grupe, iz koje će po dva tima proći u nokaut fazu, koja se od prve runde (četvrtfinala) do kraja igra na dve utakmice.

Odmah nakon žreba, trener crno-belih Aleksandar Džikić je izjavio:

"U ovom momentu je vrlo teško davati bilo kakve ocene uzevši u obzir da ni naš tim nije kompletiran, baš kao ni timovi naših protivnika iz grupe. Sve su to ambiciozni klubovi, sa puno iskustva igranja u Evroligi i Evrokupu, i sigurno je da će njihovi sastavi biti u skladu sa time. Ima puno vremena i biće puno promena", rekao je šef struke Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC