• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće da vrati Dženkinsa!

Autor mondo.rs

Nebojša Čović otkrio je na klupskoj skupštini još jednu novost u vezi sa prelaznim rokom.

 Zvezda hoće da vrati Dženkinsa! Izvor: MN PRESS


U obraćanju delegatima otvorene sednice Skupštine KK Crvena zvezda, reizabrani predsednik kluba Nebojša Čović rekao je  da crveno-beli zaista tipuju na Nikolu Milutinova, ali i na Čarlsa Dženkinsa kao na potencijalna pojačanjima.

Naglasivši da se razmišlja i o snažnoj "petici" i "četvorci", Čović je potvrdio da klub razmatra mogućnost da vrati američkog beka koji je napustio Srbiju prošlog leta i nakon dve sezone u Zvezdi odigrao jednu godinu u Armaniju,  sa kojim je osvojio titulu.

"Radimo na tome. Stručni štab radi na tim stvarima. Pomenuo sam imena za koja smo zainteresovani, ali ima i drugih imena, koja nisam pominjao, jer ne želim, a pogotovo zato što mediji svaki dan licitiraju. Te dolazi ovaj, te dolazi onaj... Ne volim te stvari. A, i imam kontra gard. Kad ga izviču mediji, onda to ne uradim... Samo da neko to ne zloupotrebi (osmeh)", rekao je Čović novinarima posle skupštine.

Upitan za eventualni dolazak Džejkoba Pulena iz Cedevite, što je u Zagrebu predstavljeno kao gotov transfer, predsednik Zvezde odgovorio je ironičnim osmehom:

"Hrvati večito sve znaju i najpametniji su na svetu...".

Dakle, sa Malog Kalemegdana su dosad poslate dve konkretne poruke - "mete" u ovom prelaznom roku Milutinov i Dženkins.

"Više od onoga što sam rekao na skupštini ne mogu. A, i za to će da me kritikuju i grde što sam rekao".

"Opaliće nas i 40 razlike, ali šta da radimo"

U obraćanju delegatima, Čović je najavio i velike "amplitude" u evroligaškim rezultatima, rečima: "Opaliće nas neko i 40 razlike, ali šta da radimo". Potom je objasnio tu izjavu: "Apelovao sam na skupštini da budemo strpljivi i da očekujemo da klatno bude levo - desno. Probaćemo da ne bude velikih amplituda, bar kad klatno ide u minus, ali ovo je za nas sve novo i veliki test. Pre svega je test za održivost organizacije i sistema"

Čović je najavio da bi ekipa mogla da broji 16 igrača u rotaciji, zbog velikog broja utakmica.

Uz to, on je poručio da je će prioritet u radu kluba biti izmirivanje obaveza uredno i na vreme.

"Mi kasnimo, kao eto 'državni projekat', za šta nas napadaju i nismo isplatili ni u jednoj sezoni na vreme ni igrače, ni trenere, kako svi drugi misle. A, videli ste koje su cifre najskupljih igrača. To nema veze sa onim što se vuklo i provlačilo kroz medije i javnost... Mi te pare nemamo. Vrištao bih od sreće da je suprotno i mogao bih da garantujem da bismo se borili za mesto u najboljih četiri sa budžetom između osam i deset miliona evra. I skoro bih mogao da garantujem da ćemo da budemo u četiri. VIše od toga naravno ne, ali kad si u četiri sve je moguće"

Upitan za ostanak Dejana Radonjića, prvi čovek Zvezde još jednom je potvrdio da klub nastavlja saradnju sa istim trenerom.

"Tim koji pobeđuje se ne menja. Imamo poverenje u Dejana, on je stasao u odličnog trenera. Napadi su bili sa svih mogućih i nemogućih strana, ali znate ono - što vas ne ubije, to vas ojača", podvukao je Čović

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC