• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nema opravdanja, ali...

Poslovični oprez trenera Partizana pokazao se opravdanim u susretu sa Orleanom, koji u prvih sedam kola nije imao pobjedu u Evroligi.

 Vujošević: Nema opravdanja, ali... Izvor: MONDO

Potvrdilo se i nepisano pravilo, po kojem crno-bijeli na gostovanju prije mogu da iznenade favorita, nego da uzmu bodove timu koji je već otpisan iz borbe za plasman u Top 16.

"Orlean diže formu, oni su protiv Olimpijakosa kod kuće i Ritasa na strani pokazali da su opasan protivnik. Još opasnijim ih je učinila rasterećenost, jer oni u ovoj utakmici stvarno nisu imali šta da izgube. Njihova velika želja je bila da ne završe takmičenje kao ekipa koja nema nijednu pobjedu".

Vujošević je u izjavi za zvanični sajt kluba istakao da nije zadovoljan mnogim stvarima u igri svog tima.

"Oscilovali smo dosta, od sedam razlike u prvom poluvremenu, do sedam razlike za njih, pa potom i 13, pa smo ponovo poveli sa tri razlike... Nismo odigrali na način kako sam želio i očekivao. Promašeno je mnogo slobodnih bacanja, imali smo samo sedam skokova u napadu, dosta izgubljenih lopti i to u važnim, presudnim trenucima".


Prekaljeni strateg dodao je da "nekog velikog opravdanja nema".

"Očigledno je da pojedinci nisu izdržali uspjeh protiv Efesa, a sigurno je da i pritisak koji se kreira u jednom dijelu javnosti troši psihičku energiju i skreće pažnju".


"Niko nema prava ni na kakav alibi, ali u srijedu smo čekali četiri sata na aerodromu, u Orleanu je na dan utakmice pao snijeg pa nismo odradili trening prije podne. Ponavljam, to nije opravdanje za sveukupni utisak".


Vujošević se na kraju osvrnuo na činjenicu da je meč u Orleanu sudio Litvanac.

"Ne znam ko delegira sudije u Evroligi, međutim, veoma je nelogično da nama sudi čovjek iz Litvanije, koji direktno ima interes i vjerovatno navija za prolazak Ritasa, našeg konkurenta, u Top 16. Taj sudija je poklonio nekoliko lopti protivniku u utakmici koju je odlučila jedna lopta".


"To jednostavno nije logično, to je neka vrsta sukoba interesa i to nije nepoznato ljudima koji delegiraju i vjerovatno sa određenom namjerom to rade",
zaključio je Partizanov šef struke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC