• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Umor - motiv više

Trener Partizana ocijenio pobjedu u Širokom kao "izuzetno značajnu" naročito poslije četiri dana putovanja bez prestanka.

 Vujošević: Umor - motiv više Izvor: MONDO

Najviše zahvaljujući snažnoj odbrani, naročito u drugom poluvremenu, Partizan je pobijedio u Širokom (63:48). Tako je uspio da u NLB ligi stavi melem na evroligašku ranu poslije poraza od Orleana prošlog četvrtka.

Sada se crno-bijeli nalaze u grupi ekipa sa učinkom od osam pobjeda i četiri poraza, uz Zadar i Hemofarm. Olimpija ima pobjedu više, dok lider Cibona ima skor 11-2.

"Ostvarili smo veoma značajnu pobjedu, protiv tima koji igra dobro naročito na domaćem terenu", počeo je analizu trener Partizana, Duško Vujošević.

"Došli smo na meč prosle četiri uzastopna dana provedena u putu, od čega sedam sati na dan utakmice. Sigurno je da su igrači umorni, ali smo se dogovorili da zbog važnosti susreta i situacije poslije poraza u Orelanu, sve to bude motiv više", nastavio je trofejni stručnjak.

"Naravno, želimo da odbranimo titulu u NLB ligi, a prije toga je potrebno da se plasiramo na fajnal-for, tako da je u tom smislu pobjeda protiv Širokog od izuzetnog značaja. Zadovoljan sam što su igrači pokazali želju za pobjedom, što su 'mislili kroz kolektiv' i kada su u pitanju i odbrana i napad".

Vujošević je zatim u svom stilu dodao:

"I znam da će se pobjedi Partizana jako obradovati ovi koji brinu gdje je sudio Milija Vojinović".

Na kraju, trener Partizana se zahvalio domaćinima:

"Zahvaljujemo se klubu Široki Brijeg, a pogotovu publici na fer i sportskom ponašanju. I iznenađeni smo koliko se igre Partizana u Evroligi prate ovdje i sa simpatijama gledaju".

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC