• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Partizan favorit, FMP vjeruje

Nekadašnji i aktuelni pobjednik takmičenja sastaće se u srijedu u Železniku i u subotu u Pioniru, u meču odloženom zbog turneje crno-bijelih po SAD.

 NLB: Partizan favorit, FMP vjeruje Izvor: MONDO

Partizan u posljednje vrijeme bilježi znatno bolje rezultate u NLB ligi (četiri vezane pobjede, FMP samo jednu iz pet mečeva), tako da "panteri" objektivno mogu da traže svoju šansu isključivo kod kuće.

"FMP je mlada ekipa, veoma neugodna. Igraju veoma promijenjivo, što je normalno s obzirom na godine igrača. Ali, bez dileme imaju veliki potencijal i sigurno će biti veoma motivisani, kao uostalom svi naši rivali", rekao je Aleksandar Rašić.

Nekadašnji plejmejker "pantera" ističe da Partizan (8-4) razmišlja samo o dvijema pobjedama, čime bi skočio na drugo mjesto na tabeli, iza Cibone (11-2).

"Neće biti nimalo lako, posebno zato što se dva puta sastajemo sa istim timom. Ali, ako uspijemo, doći ćemo na diobu drugog mjesta, što bi bilo sjajno".

Uz sav respekt prema Partizanu, FMP (4-8) vjeruje da ima kvalitet za trijumf u srijedu od 18 časova.

"Zbog lošeg učinka u ligi, utakmice sa Partizanom biće veoma važne, ali vjerujem da imamo realne šanse za trijumf, pogotovo na svom parketu. Za to je potrebno da od prvog sekunda uđemo u otvorenu borbu i odigramo odbranu na najvišem nivou", ističe Filip Čović.

On je rekao da "ne bi izdvajao bilo koga iz redova crno-bijelih", jer se radi o timu odlično pokrivenom na svim pozicijama. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC