• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opačić: Kokoškova zovemo, ali ne kao trenera

Trifunović, Obradović i Sretenović su najozbiljniji kandidati. Kokoškov da, ali ne kao trener", kaže generalni menadžer KK Crvena zvezda.

 Opačić: Kokoškova zovemo, ali ne kao trenera Izvor: MONDO

Generalni menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Milan Opačić rekao je u petak da su Aleksandar Trifunović, Zoran Sretenović i Saša Obradović najozbiljniji kandidati za nasljednika Ace Petrovića na mjestu trenera te ekipe.

"Razgovaramo sa nekoliko kandidata koji su dobri stručnjaci i veliki zvezdaši. Trifunović, Obradović i Sretenović su najozbiljniji kandidati, dok bi Igora Kokoškova pokušali da dovedemo u klub, ali ne na mjesto trenera. Konačnu odluku donijeće Upravni odbor, a nadam se da će se taj sastanak održati do kraja nedelje", rekao je Opačić novinarima.

Opačić je ponovio da razumije zbog čega su kapiten Tadija Dragićević i Marko Kešelj podnijeli zahtjev za raskid ugovora. Oni su početkom nedelje zbog neisplaćenih zarada podneli zahtijev za raskid ugovora arbitražnoj komisiji KSS.

"Razumijem igrače, njihovo je pravo da to zahteijvaju, ali vjerujem da ćemo naći najbolje rješenje", naveo je on.

On je dodao da je olakšavajuća okolnost što je klub ostao bez trenera pred početak pauze. Zvezda je posljednju utakmicu u ovoj godini odigrala u utorak protiv Budućnosti (77:88), a narednu igra 5. januara protiv Dinama u Evrokupu.

"Sreća je što predstoji pauza i što će ekipa manje trpeti zbog promjene trenera. Devet dana je premalo, ali može da bude i dovoljno za novog trenera. Pokazali smo da imamo perspektivnu ekipu, već smo se plasirali u drugi krug Evrokupa", zaključio je on.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC