• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Umorni, ali moramo da izdržimo

"Mi smo dosta umorni, taj umor se akumulirao, ali moramo da izdržimo do kraja...", kaže Duško Vujošević pred još jedan meč protiv "pantera".

 Vujošević: Umorni, ali moramo da izdržimo Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana u subotu zvanično završavaju još jednu uspješnu godinu. Crno-bijeli u odloženom meču prvog kola NLB lige dočekuju FMP, ekipu koju su prije samo dva dana tijesno pobijedili (84:81) u regionalnom takmičenju.

Pobjedom protiv "pantera" šampion Srbije bi 2010. godinu dočekao na diobi drugog mjesta.

"Morali smo da održimo svježinu i naučimo nešto iz prvog meča. Zadovoljan sam pobjedom zbog toga što cijenim FMP. Mislim da ima odličan tim, mlade igrače, perspektivne, neke veoma talentovane, povratili su se i igraju sa velikom energijom i radošću, rasterećeni, protiv njih nije lako igrati", rekao je poslije prvog meča Duško Vujošević.

Trener Partizana je svjestan da njegovom timu ni u drugoj utakmici neće biti lako, ali i da je najbitnije da izvuku pouke iz duela koji je odigran u Železniku.

"Neće biti lako ni u subotu, ali mislim da ćemo iz ove utakmice izvući pouke. Mi smo dosta umorni, taj umor se akumulirao, ali moramo da izdržimo do kraja..." , dodao je Vujošević.

Partizan je u dosadašnjih 13 utakmica u NLB ligi zabilježio devet pobjeda i četiri poraza i nalazi se na četvrtom mjestu. FMP je na 12. poziciji sa četiri pobjede i devet poraza.

Utakmica u Pioniru počinje u 19 sati i 30 minuta. Posljednji meč crno-bijelih u 2009. godine moći će besplatno da gledaju svi đaci i studenti koji na ulazu pokažu đačku knjižicu, odnosno indeks. Za ostale navijače ulaznice će se prodavati po cijenama od 4 KM (tribina) i 8 KM (parter) u dinarskoj protivvrijednosti od 17 sati do početka meča.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC