• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dudin "orao" potpisao za Aris

"Naročito mi je drago što ću igrati pred navijačima, kao što su Arisovi", rekao je Ivan Paunić, bivši košarkaš Ostendea.

 Dudin "orao" potpisao za Aris Izvor: MONDO

Ivan Paunić igraće za grčki Aris, bar do kraja sezone. Ovu vijest prenijeli su grčki i srpski sportski sajtovi, a potvrdio zvanični internet portal sada već bivšeg Paunićevog tima, Ostendea.

Paunićevom angažmanu prethodio je otkaz bivšem NBA igraču, Džuanu Diksonu. Doduše, njihove pozicije ne poklapaju se u potpunosti, jer je Dikson plej, a Paunić igra na pozicijama 'dva' ili 'tri'.

Kada je Aris uplatio obeštećenje za momka rođenog 27. januara 1987. godine u Beogradu, ni Ostende nije imao ništa protiv da on ode. Tako je mini kolonija Srba u tom belgijskom gradu gotovo potpuno emigrirala, počev od trenera Vlade Vukoičića, preko Vladana Vukosavljevića i sada Paunića.

Ostao je samo miljenik navijača Ostendea i bivši kapiten Partizana Veselin Petrović, koji ima i srpski i pasoš BiH.

Paunić nije krio zadovoljstvo što će igrati u košarkaški znatno obrazovanijoj zemlji, u odnosu na Belgiju. Inače, mnogi stručnjaci još po završetku EP u Poljskoj, gdje je Paunić u više navrata bio čovjek za specijalne zadatke selektora Srbije Dušana Ivkovića, procijenili su da bi on što prije morao da napusti Belgiju, gdje je "udarao u plafon".

"Zadovoljan sam i ugovorom, ali i činjenicom da sam prelaskom u Aris napravio stepenik više u karijeri. Aris se nalazi u vrhu grčke košarke, ekipa je već izborila plasman u drugu fazu Evrokupa... Imaću mnogo jakih utakmica, što samo po sebi donosi priliku da igrač brže napreduje. Naročito mi je drago što ću igrati pred navijačima, kao što su Arisovi", rekao je Paunić, koji je prije odlaska u Ostende igrao u Vojvodini.

On je Vošu napustio 29. maja 2008. godine, a prije toga nastupao je za Mornar, Mega Basket i Partizan.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC