• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Tadija i Kešelj ostaju, Partizan kao opomena

Kapiten i reprezentativac odustaju od raskida ugovora. Crveno-bijeli u utorak protiv Dinama u Moskvi za plasman u narednu fazu Evrokupa.

 ZVEZDA: Tadija i Kešelj ostaju, Partizan kao opomena  Izvor: MONDO


Tadija Dragićević i Marko Kešelj, po svemu sudeći, ostaće u Crvenoj zvezdi iako su nedavno podnijeli zahtijev za raskid ugovora.

"Sve je dogovoreno sa Crvenom zvezdom. Ukoliko realizujemo dogovor u narednih nekoliko dana, Dragićević i Kešelj će ostati u klubu", rekao je za "Novosti" menadžer dvojice košarkaša Miodrag Ražnatović.

Za 5. januar zakazan je sastanak Registracione komisije KSS na kome bi trebalo da se raspravlja o zahtevima Dragićevića i Kešelja. Neizvjesno je da li će dotle zahtijevi biti povučeni.

"Ne mogu o tome da govorim, jer kao njihov advokat još nisam dobio poziv za sastanak Registracione komisije", dodao je Ražnatović.

U svakom slučaju, kapiten i reprezentativac će putovati u ledenu Moskvu, baš kao i roviti Filip Videnov, na megdan Dinamu (utorak, 15 sati) u 5. kolu Grupe F Evrokupa.

"Očekujem da igrači u Moskvi ispolje odnos i entuzijazam koji su pokazali u prethodnih sedam dana na treninzima", istakao je trener Aleksandar Trifunović za klupski sajt.

"Dinamo jeste ekipa koja više nema izgleda za plasman u drugu fazu Evrokupa, ali sigurno da Moskovljani žele da takmičenje završe bar sa jednom pobjedom. Najbolji primjer koji nas tera na oprez je duel Orleana i Partizana, kada je domaćin, koji je otpisan, uz veliku borbenost došao do trijumfa. Znamo da Dinamo ima svojih problema, u ekipi igraju samo domaći igrači ali to svakako nije tim za potcjenjivanje. Oni će odigrati za ponos i čast i moraćemo da uložimo veliki napor ako želimo da se sa pobjedom vratimo iz Moskve", zaključio je Trifunović.



Čak i ako ne pobijedi, Zvezda će se plasirati u narednu rundu ukoliko Beneton u Trevizu bude bolji od Šolea.

"Bilo koji tim koji nastupa u Evrokupu zaslužuje poštovanje, bez obzira na trenutno stanje na tabeli. Dinamo je i u Beogradu pokazao kvalitet i znamo kakav nas meč očekuje. Izuzetno su jaki na centarskoj liniji, Savrasenko je iskusan igrač, reprezentativac i sigurno da duel sa njim neće biti lak. Naša obaveza je da u susret sa svakim rivalom uđemo na isti način, a to je motivisano i borbeno. Nema razloga da tako ne bude i u Moskvi", poručili su centri Vladimir Štimac i Elmedin Kikanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC