• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: "Pištoljdžije" čekaju kaznu

Očekuje se da Gilbert Arenas i Javaris Kritenton budu drakonski kažnjeni zbog incidenta u svlačionici. Šarlot pobijedio Klivlend.

 NBA: "Pištoljdžije" čekaju kaznu Izvor: MONDO

Pred Gilbertom Arenasom, ali i njegovim saigračem iz Vašingtona Javarisom Kritentonom su nesumnjiov drakonske kazne. Tandem košarkaša će u ponedeljak dati izjavu u policiji zbog "igrarija sa pištoljima" u svlačionici, a onda se očekuje i reakcija komesara NBA lige, Dejvida Šterna.

Svi izvori u SAD najavljuju da će, naročito Arenas, dugo odsustvovati van terena.

Najskuplji igrač Vizardsa, koji po ugovoru treba da dobije 90 miliona dolara za četiri i po sezone, izvadio je tri pištolja u svlačionici 21. decembra kako bi smanjio tenziju između sebe i Kritentona, koji je prethodno u avionu, navodno u šali, rekao da će Arenasu da puca u koljeno. Međutim, Kritenton je uzeo jedan pištolj i bijesno ga bacio što je izazvalo žestoku svađu. Ovakvu priču plasirao je Vašington post.

Drugi izvori tvrde da je incident posjledica Arenasovih kockarskih gubitaka, jer je mnogo novca ostavio bivšem saigraču iz Vašnigotna Donelu Tejloru od koga redovno gubi u igrama na soni plej stejšnu i ostavlja po 70-80 hiljada dolara za veče!

I dok NBA krugove potresa skandal, u noći između nedelje i ponedeljka Šarlot je iznenadio Klivlend - 88:91.

Senzaciju je najavio Ronald Marej, koji je pogodio trojku 56 sekundi prije kraja za 83:86, a posljednji šut na meču, za izjednačenje, imao je Lebron Džejms, ali nije bio precizan.

Lejkersi su pobijedili Dalas sa 131:96, a čak sedmorica igrača ekipe iz Los Anđelesa zabilježila su dvocifreni košgeterski učinak.

Pobjedničku ekipu predvodio je Džordan Farmar sa 24 poena, što je njegov rekord karijere. Endru Bajnam postigao je 19 poena, a Lamar Odom zabeležio je po 15 poena i skokova.

Kobi Brajant postigao je, za njega "skromnih" 15 poena, dok su Saša Vujačić i Šenon Braun ubacili po 11 poena. Plejmejker Derik Fišer dodao je na to još deset poena.

Jedina "svijetla" tačka u ekipi Maveriksa bio je Dirk Novicki sa 22 poena, ali je to bilo nedovoljno da Dalas izbjegne najubjedljiviji poraz u istoriji duela sa Lejkersima.

Više od 130 poena noćas su postigli i Njujork Niksi, koji su kod kuće savladali Indijana Pejserse sa 132:89.

Rezultati:

LA Lejkers – Dalas 131:96
Njujork – Indijana 132:89
Denver – Filadelfija 105:108
Toronto – San Antonio 91:86
Klivlend – Šarlot 88:91

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC